Bulvár

2021.02.04. 09:11

A Való Világ után visszatért a hétköznapi valóságba a soproni Dobos Hunor

A ValóVilág című valóságshow kilencedik szériájában tűnt fel a soproni Dobos Hunor, aki közel járt ahhoz, hogy hazavigye a fődíjat. Az idei év kezdetén pedig visszaköltözött szülővárosába, hogy új életet kezdjen.

Papp Fanni

20210129 Sopron Dobos Hunor a való világ TV műsorban szerepelt. Második lett a játékban. Fotó: Máthé Daniella MD Kisalföld

Fotó: Fotó: Máthé Daniella

Már régóta érlelődött a gondolat Dobos Hunorban, hogy hazaköltözzön Sopronba. Szeretne új fejezetet nyitni az életében, és ezt a szülővárosában tervezi a ValóVilág című valóságshow egykori sztárja.

– Sopronban születtem és itt is nőttem fel, helyben van mindenki, aki fontos számomra. Már jó ideje nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy haza kéne jönnöm. Úgy érzem, hogy a fiatalságomat Budapesten töltöttem, pörgös is volt, de 28 évesen szeretnék már megállapodni és lakást vásárolni – mondta Dobos Hunor, aki a Soproni SZC Fáy András Technikumban érettségizett. Ezt követően Körmenden folytatta a tanulmányait, ahol rendőrnek tanult, és onnan vezényelték fel végül a fővárosba.

– Nyolc év után január elején költöztem vissza, egyelőre csak szokom az új környezetemet. Most a célom az, hogy munkát találjak és folytassam az egyszerű életemet, de mellette azért időnként foglalkozom még „influencerkedéssel” a közösségi oldalakon. A hétköznapokat tekintve ez azt jelenti, hogy időnként megbíznak cégek, hogy készítsek a termékeikkel tartalmakat a social mediában. Van, hogy a televíziótól is megkeresnek időnként, mondjam el a véleményemet az újabb szériáról – számolt be a mindennapjairól Hunor, akinek a közösségi média használata során is fontos, hogy hiteles maradjon a követői előtt.

Beszámolt arról az egykori villalakó, hogy a műsor előtt nem foglalkoztatta a közszereplés, úgy élt, mint mindenki más. Azonban hobbiszinten már akkor is aktívan posztolt magáról képeket a közösségi oldalon, ami felkeltette a műsorszerkesztők figyelmét, és behívták őt egy meghallgatásra. – Komoly kapcsolatban éltem, nem foglalkoztatott a műsor, de végül úgy alakult, hogy becseppent az életembe a ValóVilág. Különváltak az útjaink a volt barátnőmmel, és akkor határoztam el, hogy megpróbálkozom a televízióval, végül bekerültem a valóságshow-ba – részletezte a tévés szereplésig vezető utat. Hozzátette, a bent töltött időnek mindig a jó oldalát nézte, ezért is tudott bennmaradni a „luxusbörtönben” mintegy három és fél hónapig. A villabeli létéről csak annyit mondott, hogy a csönd zavarta a legjobban és hiányzott neki a zene.

Dobos Hunor a fináléig menetelt párbaj nélkül, a végén már szinte győztesnek érezte magát, azonban mégsem neki ítélte a közönség a fődíjat. – Senki nem vitt ki párbajozni, ez azért lehetett, mert kerültem a konfliktusokat. Ha valaki belém kötött, egész egyszerűen csak otthagytam, ha nem tudott értelmes vádakat felhozni – elevenítette fel az emlékeit Dobos Hunor. Azt is elárulta, hogy a nézők máshogyan ismerték meg, mint amilyen valójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában