Krimi

2023.08.23. 16:19

A megölt tiszanánai fiú nagymamája szerint nem az a tettes, aki bevallotta a gyilkosságot(videó)

Lehet, hogy az unokáit védi az 54 éves férfi?

MW

Illusztráció: Shutterstock

Azért gyilkolt, mert földhöz vágták és megalázták a 13 éves unokáját- ezt mondta az a férfi, aki szombaton késelt halálra egy 18 éves fiút, egy másik férfit pedig életveszélyesen megsebesített Tiszanánán. A bíróságon megtörve azt mondta: megbánta, amit tett.

 A gyereket ért incidenst akarták megbosszulni, ezért mentek el a család a másik család házához.

Elmentünk oda, dulakodás történt és hülye fejjel elővettem a kést, és amit tettem azt megbántam, nagyon sajnálom, nem így akartam

– mondta a férfi, akit most letartóztatott a bíróság.

"A 13 éves unokámat le akarták térdepeltetni, meg állítólag földhöz vágták, amiről videó is volt" – tette hozzá a gyanúsított.

Ezt akarták megbosszulni, ezért mentek el a másik család házához. A 18 éves megszurkált fiú azonnal meghalt, már nem lehetett megmenteni az életét - derül ki a Tények.hu videójából. 

Csak annyit vettünk észre, hogy az unokám hányja a vért, és utána alvadt vért hányt, szerintem ő akkor meg is halt, amikor az kijött belőle

 – mondta zokogva a megölt fiú nagymamája.

Szerinte nem azt az embert tartóztatták le, aki az unokáját megölte, a férfi csak magára vállalta a gyilkosságot, hogy a saját unokáit védje.

"Aki leszúrta az unokámat, annak a papájuk rákos beteg két hónapja vagy két éve van neki hátra, és utána meghal, ő akarja elvinni a balhét, nem ő szúrt, hanem a két unokája" – állította az idős asszony.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában