Bulvár-celeb

2023.09.01. 17:27

Borzalmas baleset érte Mészáros Árpád Zsoltot

Óriási pók csípte meg az Operett sztárját, Mészáros Árpád Zsoltot.

MW

Fotó: Mohai Balázs / MTI

Az énekes egyik reggel arra kelt, hogy testét 24 csúnya csípés borítja. 

Hamarosan kiderült, egy óriási pók csípte meg, amely az ágyába bújt. MÁZS Instagramon számolt be a rémületes élményről, még támadóját is megmutatta, miután megtalálta.

Mint kiderült, a pók még korábban jutott be a házba,miután rákapaszkodott az énekes ruhájára.

– Egy igazi fenevad volt! Mérete ellenére sem vettem észre, hogy rám mászott, teljesen gyanútlanul mentem be a lakásba, levetkőztem, közben a pók meg bemászott az ágyamba. Másnap, mikor felkeltem, jött a meglepetés! Tele voltam csípésekkel, mutattam is a fiamnak, hogy vajon ez mi lehet, hiszen még szúnyog sem volt a lakásban

– mondta a Borsnak a színész, aki azt is elmesélte, hogy végül akkor vette észre a pókot, amikor az a konyha felé indult. Először azt hitte, egy dió gurul a földön, de azután rájött, hogy miről van szó. MÁZS automatikusan rálépett a pókra, amely szét is robbant.

 

– Bár azt nem tudom, milyen fajta pókkal kerültem szembe, az biztos, hogy hatalmasat robbant a lábam alatt. Persze nem akartam én direkt végezni vele, de először tényleg nem tudtam megkülönböztetni egy diótól. Meg is tartottam egyébként, még ott van a konyhában

– mondta a zenész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában