nem bánta meg

2021.01.11. 18:01

Apja nagy slágeréhez nyúlt Zámbó Krisztián – kapott hideget-meleget (videó)

Alig akad zenész, aki fel merné dolgozni Zámbó Jimmy dalait – most fia, Krisztián mégis megpróbálkozott ezzel.

Forrás: Bors

A kivételes hangú, tragikus sorsú Zámbó Jimmy legidősebb fia évek óta képezi a hangját, és arra készül, hogy egy olyan nótával rukkoljon elő, amire az édesapja is büszke lenne, ha hallaná. Krisztián most egy merész húzással Jimmy egyik felejthetetlen slágerét vette elő és dolgozta fel – írja a Bors.

Az Ugye nem bántad meg című dalt ugyan még csak vasárnap töltötte fel a YouTube-ra, de máris közelít a 150 ezerhez a megtekintések száma, és a rajongók első reakciói is igen biztatóak: van, aki nem kevesebbet kér Krisztiántól, mint hogy vegye át az apja helyét a zenei trónon.

Nagyon szerettem az édesapádat, de benned él tovább, mert nagyon nagy a hasonlóság. Amikor megszólalsz, mintha ő énekelne. Légyszi legyél nekünk Te a király. Senkire ne hallgass, mert csak irigyek rád! Sok sikert kívánok Neked!

– írja az egyik kommentelő.

„Régen nem értettem, hogy hogy lehetsz bárkinek is szimpatikus. Ma már nem értem, hogy nem lehetsz bárkinek is szimpatikus” – teszi hozzá egy ma már elégedett, korábbi kritikus. És nincs egyedül a dicsérő szavakkal:

„Kicsordult a könnyem, ez nagyon jó lett, Krisztián. Apukád tényleg büszke rád ott fenn!”

„Szerintem nagyon sokat fejlődtél, maradj meg az úton, és megmondom az őszintét, várnék még apukád zenéiből feldolgozásokat!”

És itt van az eredeti is:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában