Kisalföld logö

2019. 06. 15. szombat - Jolán, Vid 20°C | 33°C Még több cikk.

Egyetlen fotó alapján is szerelembe eshetünk?

Bár a kérdés valószínűleg jobban érdekli a párkereséssel bajlódókat, mi most lakás ügyben gondolkodtunk el azon, vajon elegendő-e egy, ámbár pont az ízlésünknek megfelelő fotó otthon vásárlás előtt. Ez a hirdetés minket az igen felé terel, a helyzet azonban korántsem ennyire egyszerű.
Számos írás foglalkozik az első benyomás jelentőségével. Bizonyára mi magunk is fel tudunk idézni olyan esetet életünkben, amikor a “szerelem első látására" érzése fogott el minket. Akár egy autó, egy ruha láttán is...
 

Nos, sokunk lakást, házat is szubjektív impulzusok alapján választ, mérlegelve téve persze az objektív tényeket is (ár-érték arány, befektetési szempontok stb.). A “szív" azonban az élet ezen területén is sokszor nagyon erős befolyással bír.

Épp ezért nagyon fontos a jó fotó, már ha értékesíteni szeretnénk ingatlanunkat.
 
A fenti, győri, 85 nm-es, 3 szobás lakást például egyetlen kép  - és egy alaprajz - segítségével kívánják értékesíteni, jelenleg 31 millió forintért. Ebben az esetben pedig elmondhatjuk, működik a stratégia. A fotó, ha nem is profi, egy fontos szeletét mutatja meg az élettérnek. És bár egy darab személyes tárgy feltűnik a képen, mégis azonnal beleképzelhetjük saját bútorainkat, berendezéseinket a tágas, elegáns, barna-fehér egyensúlyú otthonba.
 
Biztosak vagyunk benne, hogy szinte mindannyian, akik látjuk ezt az egy képet, szívesen körbenéznének jobban az ingatlanban. Ehhez pedig már egy fotó is elég volt!

Ha hasonló trükköket tanulna, az alábbi linken olvasgathat a jó ingatlanhirdetések és fotók prakitáiról. És persze egy csomó lenyűgöző és rémisztő példát is láthat...

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képriport: '56-ra emlékeztek Győrben

Képriport: '56-ra emlékeztek Győrben
Magyarországon hatvan éve, 1956. október 23-án tört ki a forradalom és szabadságharc. Az… Tovább olvasom