Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 9°C Még több cikk.

2 in 1: péksüteményekből és finomságokból vásárolhat be a hét legjobb felhőfotósa

Tovább folytatódik felhős játékunk: még mindig rengeteg nyeremény vár kiosztásra. Ezen a héten a Bedő Pékség jóvoltából a legjobb fotóért egy 3000 forintos kupont adtunk a Kenyerecske Boltocskába.
Sorra érkeztek a fotók a Kisalföld és a Frappé "Felhőgyárába". Zsűrink hétről hétre egyre nagyobb gondban van a rengeteg beérkezett fotó miatt, de a héten Simon Linda fényképét találtuk a legjobbnak. Ő a Bedő Pékség 3000 forintos utalványát nyerte a Kenyerecske boltocskába.

A játék folytatódik, még 4 ajándék vár kiosztásra. A fotókat 9 héten át várjuk a  lapcomjatek@lapcom.hu címre. A tárgyba írják bele, hogy "Kisalföld fotópályázat". Fontos: nevezéseket csak névvel, e-mail címmel és telefonszámmal fogadjuk el.
 
Tudja mennyi péksütemény jön ki nyereménykuponokból? A legjobb felhőfotójának gazdája megtudhatja! GALÉRIA

Az első héten  Gyuricza Ferenc képét találtuk a kedvencünknek. Ő a Havanna vendéglő 5000 forintos étkezési utalványát nyerte. Zsűrink inkább az érzelmekre és a benyomásokra hagyatkozott.Orbán Attila a Mackó Kuckó 2 kilós Grizzly Burgerével birkózhatott meg, a 3. héten Vadász Gábor fotósorozatát találtuk a legjobbnak: azaz zsűrinkre ezek a képek tették a legnagyobb benyomást.

Most is nehéz helyzetbe került a zsűrink, ugyanis több mint 200 fotó érkezett a játékunk 4. hetében. Végül Beledi Márta fotósorozatát találtuk a hét legjobbjának. Fotóit és az összes beérkezett képet is megnézheti galériánkban.

További részletek, játék- és adatvédelmi szabályzatunk itt>>

Munkatársunktól

Segítse kollégánk munkáját: írja meg hasonló tapasztalatait!

Önnel is megtörtént? Hasonlót tapasztalt? Esetleg kiegészítése, kommentárja lenne a cikkhez? Írja meg!

Üzenet a szerzőnek

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mintaszerű doktori képzés a győri egyetemen

Egyedülálló doktori képzés valósult meg a győri Széchenyi István Egyetem és a Magyar Nemzeti Bank… Tovább olvasom