Győr és környéke

2018.12.15. 08:25

Sztárban Sztár: Freddie a döntőre készül - sok fotó a győri énekes eddigi átalakulásairól!

Három adásgyőzelem után az utolsó átalakulásokra készül Fehérvári Gábor Alfréd a Sztárban sztár színpadán. A győri énekes egyedüli férfiként versenyez a legsokoldalúbb előadó címért a TV2 népszerű show-műsorának fináléjában.

Szükösdi Judit

Három énekesnő – Sári Évi, Völgyesi Gabi, Tolvai Reni – mellett egyedüli férfiként jutott a Sztárban Sztár döntőjébe Freddie. A TV2 vasárnap esti, élő show-műsorában még két átalakulás vár a győri előadóra: Luciano Pavarotti többszörös Grammy-díjas olasz operaénekes bőrébe bújik, illetve Kiss Tibiként (Quimby) duettet énekel Pásztor Annával (Anna and the Barbies).

Freddie a döntőre készül - sok fotó a győri énekes eddigi átalakulásairól! Fotók: TV2


Érdekesség, hogy Anna a Rising Star zsűritagjaként mentorálta Freddie-t, amikor négy évvel ezelőtt feltűnt a tehetségkutatóban.

 

– Csodálom Anna munkásságát, az energiát, amivel dolgozik. Ajándékként élem meg ezt a duettet, igazából nem is gondoltam arra, hogy annak idején mi hogy volt a tehetségkutatóban – fogalmazott Freddie.

 

„Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni / Majd az unokáknak, mikor körbeállnak" – szól a Márti dala első két sora, ezt az érzelmekkel teli slágert énekli majd Kiss Tibiként Freddie. – Nagyon fontos, hogy a dal érzelmi világa érintetlen maradjon, a színpadon két-három percünk lesz arra, hogy megteremtsünk egy buborékot, és abba behívjunk mindenkit, aki vevő erre – tette hozzá.

 

Anna a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában beszélt arról, hogy szerinte Freddie és Kiss Tibi sokban hasonlítanak egymásra, mindketten nagyon érdekes, karakteres előadók, hatalmas a szívük, művészfazonok. – Freddie-ben benne van ez a dal, róla is szól, az ő mondanivalója is – hallhattuk.

 

Freddie elárulta, a műsor végéhez közeledve picit elkezdett fáradni, ettől függetlenül holnap este is a maximumot adja majd magából. – Ez akár elég lesz a győzelemre, akár nem, számomra az a legfontosabb, hogy a közönség dobogóján hányadik helyet foglalom el. Köszönöm nekik, hogy végig mellettem vannak, hogy mindig felülértékelték a zsűri pontjait, köszönöm a három adásgyőzelmet is.

Sztárban Sztár: Freddie a döntőre készül - sok fotó a győri énekes eddigi átalakulásairól!

Hogyan lehet szavazni az élő adások alatt?

A szavazás a TV2 Live alkalmazáson keresztül történik, ami iOS és Android operációs rendszert használó telefonokról, vagy tablet eszközökről érhető el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!