Győr és környéke

2018.03.27. 10:19

Szél Bernadett Győrben: Erős LMP kell Magyarországnak

Csak erős LMP-vel lehet XXI. századi pályára állítani hazánkat, világszínvonalú oktatást, működő egészségügyet, korrupciómentes Magyarországot létrehozni - erről beszélt Szél Bernadett, a párt miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatón Győrben hétfőn.

kisalfold.hu

A politikus kiemelte: az LMP az egyetlen oligarchamentes párt, így ők közvetlenül a választókkal kötnek szövetséget.


[namelink name="Szél Bernadett"] kifejtette: kormányra kerülve megdupláznák az oktatásra szánt pénzeket és jelentősen emelnék a tanári fizetéseket. A családi adókedvezményt ugyancsak megdupláznák az egygyerekesek esetében, s az egyszülős családok külön segítséget kapnának. Hozzátette: lehetővé tennék, hogy a családi pótlék és a családi adókedvezmény 24 éves korig járjon, ha a gyermek a felsőoktatásban tanul. Az egészségügyben újfajta gondolkodást honosítanának meg, s a jelenleginél jóval nagyobb hangsúlyt helyeznének a megelőzésre.


A politikus szólt arról is, hogy magas a dolgozói szegénység, s emiatt sok családnak folyamatosan számolgatnia kell, mi fér bele az anyagi lehetőségeikbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!