Győr és környéke

2018.11.09. 11:29

Presztízs-gála: Kamarai Díj - Farkas Szilárd posztumusz

Idén ősszel hunyt el Farkas Szilárd, a Wolf Orvosi Műszer Kft. tulajdonosa, a kamara posztumusz díját ezért özvegye, Farkas Szilárdné Papp Judit vehette át:

kisalfold.hu

– Élete volt a szakmája és a cég, amelyet felépített. Büszke volt rá, sokszor mondta, hogy az ő igazi életműve a Wolf. Az érdeklődése ugyanakkor sokrétű volt, az élet más területein is kereste, s meg is találta a kihívásokat és az örömet. Szerette a Balatont, a vitorlázást, s a jó ügyek mellé mindig odaállt. Nem hiszem, hogy önmagában az a tény foglalkoztatta, hogy példaképévé válhat-e a jelen és a jövő fiatal vállalkozói generációi számára, de sok tekintetben példát mutatott. Végtelenül kitartó volt – akkor is, amikor már a betegséggel küzdött. Kollégáinak sem mondta el, milyen küzdelmet vív, ugyanúgy tette a dolgát, mint világéletében. „Nincs lehetetlen" – ez volt a jelszava. Az utolsó pillanatig ez vezette, s az utolsó pillanatig dolgozott. 

Farkas Szilárd

​Farkas Szilárd

Címkék#presztizs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!