Győr és környéke

2018.12.04. 12:48

MSZP: Elfogadhatatlan a javaslat

Az MSZP szerint elfogadhatatlan a munka törvénykönyvének tervezett módosítása.

Az MSZP szerint elfogadhatatlan a munka törvénykönyvének tervezett módosítása, amely 36 hónapos időkeretet és 400 órában maximalizálható túlmunkát tartalmaz, mert kiszolgáltatja a dolgozókat a cégeknek – erről Tóth Bertalan, a párt elnöke beszélt sajtótájékoztatón Győrben hétfőn. 


Hangsúlyozta: támogatják a szakszervezetek „rabszolgatörvény" elleni szombati tüntetését, s úgy látják, a munkavállalók jogait inkább bővíteni kellene.


A politikus szólt a CEU Bécsbe költözéséről is. Úgy vélekedett, az egyetemet a kormány elüldözte Budapestről, s megjegyezte: ha lesz rá lehetőségük, ők visszavárják az intézményt.


Pollreisz Balázs, a szocialisták Győr és környéke szervezetének elnöke elmondta: a párt karitatív akciót indított, Győrben a Herman O. u. 22. szám alatt várják a tartósélelmiszer- és játékadományokat. Tavaly karácsonykor 80 családot tudtak így segíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!