Győr és környéke

2014.09.26. 14:14

Magyar-szlovák állásportál

Észak-Magyarország. Nagy érdeklődésre számot tartó, teltházas rendezvénnyel indult útjára tegnap a győri Hotel Famulusban a magyar-szlovák határ mentén munkát keresők, kínálók új közvetítő portálja.


A www.jobfish.eu címen érhető el az interneten, az állást és a munkaerőt keresők is ingyenesen használhatják.

A JOBfish elnevezésű program egyszerre ingyenes, nemzetközi, és közvetítő cégek nélkül dolgozik. Munkaerő-közvetítésen túl jogi információkat nyújt a határon átnyúló foglalkoztatásról. A két nonprofit szervezet, a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a CEPTEM Fejlett Technológiák Központja Pozsony által, projekt keretében létrehozott portál egy újabb esély a megélhetési forrás nélkül maradtaknak és a megfelelő munkaerőt nem találó cégek fennmaradása miatt is fontos. Hét észak-magyarországi megye és az öt dél-szlovákiai kerület munkavállalóinak, munkaadóinak nyújt új lehetőséget. A projekt a Magyarország-Szlovákia Határon átnyúló Együttműködési Program keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával uniós forrásból valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!