Győr és környéke

2016.10.25. 08:59

Liftben jött a világra

A sors már csak ilyen: két nappal azután, hogy a Petz-kórházban kitört tűz miatt egy altatott beteg műtétje még a liftben is folytatódott, a felvonó egy másik osztályon is főszerepet kapott. Egy anya ott adott életet a kisfiának.

A győri szülészet a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház „E" épületében, a harmadik emeleten van. Oda szerettek volna felérni a vajúdó anyával a mentők, de hiába jutottak be az épületbe, a liftnél meg kellett állniuk, s levezetniük a szülést.


 Fazekas Béla, aki a földszinti büfét üzemelteti, fogta az újságtartó paravánokat, odatolta a liftajtó elé, így igyekezett legalább minimális intimitást teremteni a pillanatnak. Mindenki arra várt aztán, hogy a kisbaba felsírjon.

„Erőteljes hangja volt a kicsinek" – mindenki ezt mondta, aki szem- és fültanúja volt az esetnek.


Részletek a keddi Kisalföldben.

Gyorsan a világra szeretett volna jönni a kisfiú, a harmadik emeletre már minden igyekezet ellenére sem értek fel vele a mentők. Fotóillusztráció: Mészáros Mátyás





 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!