Győr és környéke

2019.01.25. 09:41

Kunhalmi Ágnes Győrben - MSZP-Jobbik összefogás

Az esti lakossági fórum előtt sajtótájékoztatón foglalta össze az elmúlt hetek politikai történéseit csütörtökön Győrben Kunhalmi Ágnes, az MSZP országos választmányának elnöke.

kisalfold.hu

 Ezen elhangzott, hogy a baloldal helyi képviselői A munka törvénykönyvének módosítása miatt a győri közgyűlés összehívását kezdeményezték ma délelőttre, amelyen azt szeretnék elérni, hogy a győri önkormányzat tulajdonában álló cégeknél a törvényt ne alkalmazzák.


„Valami megmozdult az országban" – fogalmazott [namelink name="Kunhalmi Ágnes"], aki az ellenállás legújabb stációjaként értékelte az audisok sztrájkját, amellyel teljes mértékben egyetért: véleménye szerint az Orbán-kormány regnálása alatt folyamatosan csorbulnak a munkások jogai. Teendőként a szolidaritást jelölte meg munkás és munkás között, ellenzéki párt és ellenzéki párt között.


Kunhalmi Ágnes kérdésre válaszolva elmondta, hogy Sneider Tamás Jobbik-elnök feleségének náci karlendítése elfogadhatatlan (nemrégiben erről egy videó került nyilvánosságra – a szerk.), de mivel ő úgy véli, a Jobbikból már kivált annak neofasztista, neonáci szárnya, megmásítja korábbi véleményét és elképzelhetőnek tartja az összefogást az MSZP és a Jobbik között az őszi önkormányzati választáson. „Össze fogunk fogni" – szögezte le az MSZP országos választmányának elnöke.

Címkék#Győr#MSZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!