Győr és környéke

2019.08.14. 09:14

Karambol a 83-as főúton Győrszemerénél - két autó csúnyán összetörött - fotók

Győrszemere térségében forgalomkorlátozásra kell számítani.

kisalfold.hu

11.53 - A főút Győr és Győrszemere közötti szakaszán mindkét irányba zavartalanul halad a forgalom


Portálunk megtudta: a baleset pár száz méterre történt attól a veszélyes kanyartól a 83-as főúton, ahol tavaly szenteste napján két fiatal testvér hunyt el, majd két ünnep között kapcsolták le a gépekről a tragikus baleset harmadik áldozatát, egy 20 éves nőt. A Győr közeli "halálúton" év elején oktatóval mentünk végig. A keskeny főút szélességét Győr és Gyarmat között négy ponton ellenőriztük mérőszalaggal pár éve.  

 

Fotók: Police.hu

8.32 - Három ember sérült


Az elsődleges információk szerint a baleset következtében három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A műszaki mentés és a szemle ideje alatt az érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom. Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek! - olvasható a Police.hu-n.

 

7.14 - Mentők a helyszínen

Összeütközött két személygépkocsi a 83-as főúton, Győrszemere térségében. A győrszemerei önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett útszakaszt tejes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!