Győr és környéke

2019.02.12. 11:58

Ittasan ült a volán mögé, csúnya baleset lett a vége Győrben

Egy 35 éves győri férfi sérült meg a baleset során.

Tudósító

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Győr belterületén 2019. február 11-én 8 óra 43 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 35 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival a Köztelek utcában a Botond utca felől, a Radnóti Miklós utca irányába. A kereszteződéshez érve balra kanyarodott, amelynek során elveszítette uralmát járműve irányítása felett és átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy szemből érkező autónak. A balesetet okozó sofőr megsérült, ezért őt a mentők kórházba vitték, azonban ezt megelőzően a rendőrök alkoholtesztert alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott.

 


A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a gépjárművezetők figyelmét az alábbiakra:

  • Az ittas vezetés kiemelt baleseti kockázati tényező.
  • Alkohol hatására az érzékszervi észlelések összezavarodnak, tompul a látás, megnő a reakcióidő, ezzel fordított arányosságban viszont csökken a veszélyérzet, a távolság- és térérzékelés pontossága.
  • Már egy pohár szeszesital elfogyasztása is számít.
  • Aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel saját, illetve mások életét, testi épségét is veszélyezteti!
  • Címkék#tudosito_KO

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!