Győr és környéke

2018.06.11. 18:31

Fürdőbérleteket adtak át a győri Városházán

Időseket, nagycsaládosokat és mozgáskorlátozottakat tömörítő szervezetek képviselői vették át a bérleteket.

kisalfold.hu

 Az egy évvel ezelőttihez képest tíz millió forinttal több, összesen 45 millió forint értékben adott át fürdőbérletet hétfőn a Városházán [namelink name="Borkai Zsolt"] polgármester és[namelink name="Panker Mihály"] humánpolitikai főosztályvezető időseket, nagycsaládosokat és mozgáskorlátozottakat tömörítő szervezetek képviselőinek.


A 205 darab bérlet 2019. május 31-ig hétköznapokon jogosít fel napi kétszeri belépésre a győri fürdőbe – ez körülbelül százezer belépést jelent. Az önkormányzat által megvásárolt Rába Quelle-bérletekből 11 szervezet, név szerint a Bezerédj Nyugdíjas Kórus, a Camelot Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesülete, a Szent Anna Otthon, az Engel Alapítvány, a Família Nagycsaládosok Egyesülete, a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Idősek Klubjai, a Győri Nemzeti Polgári Nyugdíjas Szövetség, az ÉFOÉSZ Értelmileg Sérültek és Segítőik Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, a Wass Albert Irodalmi és Polgári Klub és az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület részesült.


Tavaly majdnem százszázalékos volt a bérletek kihasználtsága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!