Győr és környéke

2019.04.19. 12:07

Frontális ütközés a 81-esen, Mezőörsnél: meghalt az egyik sérült - újabb részletek, fotók

Hatan megsérültek a balesetben, egy 64 éves nő olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. Mentőhelikopter is érkezett az egyik sérültért.

kisalfold.hu

Szombat, 11.48 - Várandós asszonyt szállított a mentőhelikopter


A pénteki baleset során (a vizsgálatok jelen állása szerint) a vétlen autóban utazott egy várandós asszony - őt szállította a mentőhelikopter a győri Petz-kórházba.


Prof. Oláh Attila, az intézmény orvos igazgatója kérdésünkre elmondta, a terhessége 39. hetében lévő kismamánál azonnali műtétet végeztek el, a babája császármetszéssel megszületett. Mindketten jól vannak, a baba és a mama is, bár a fiatal nőt még az intenzív osztályon ápolják. Állapota stabil.

Pénteken írtuk:


13.30 - Fotók a balesetről:

Frontális ütközés a 81-esen, Mezőörsnél: meghalt az egyik sérült. Fotók: Mészáros Mátyás


A műszaki mentés és a szemle véget ért, az érintett útszakaszon a forgalom zavartalanul haladhat.


13.06  -  Az előzésbe kezdő autó vezetője, egy 64 éves asszony az áldozat


Információink szerint az előzésbe kezdő személygépkocsi vezetője, egy 64 éves székesfehérvári asszony az áldozat. Mindhárom utasa megsérült, miután a manőver megkezdésekor megijedt a szemben érkező kocsitól, visszarántotta a kormányt, ám az autó „szitálni" kezdett, s keresztbe fordult. A saját sávjában haladó, szemben érkező jármű vezetője látván ezt, szerette volna az ütközést elkerülni, ám nem sikerült: ő ugyan megúszta a balesetet, a mellette ülő asszonyt viszont a mentőhelikopter szállította kórházba. 


12.10  - Továbbra is tart az útzár


A főút érintett szakaszát továbbra is zárva tartják a helyszínelés idején.


10.49 - Meghalt a baleset egyik sérültje


A balesetben hatan megsérültek, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentési munkálatokat a kisbéri és a pannonhalmi hivatásos, valamint a rédei önkéntes tűzoltók végzik a helyszínen. A beavatkozás idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.


10.44 - Két sérültet a tűzoltók szabadítottak ki a járműből


Ruskáné Takács Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a két autóban utazók mindegyike megsérült, két embert a tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki a roncsok közül.


A helyszínelés és a műszaki mentés idejére Keréktelekinél mindkét irányban a környező utakra terelik a forgalmat.


10.15 - Frontálisan ütköztek az autók


A rendőrség úgy tájékoztatott, eddig tisztázatlan okok és körülmények között két autó ütközött frontálisan Mezőörsnél. A balesetben az elsődleges információk szerint hatan megsérültek, egyikük ellátásához mentőhelikopter érkezett. A rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.



10.07 - Összeütközött két személyautó péntek délelőtt a 81-es főút 58-as kilométerszelvényénél, Mezőörs és Kerékteleki között. A baleset következtében egy ember kizuhant az egyik gépkocsiból, valamint két utas beszorult, akiket a kisbéri és a pannonhalmi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a járművekből. Az eset során több ember megsérült, őket a mentők ellátják. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, ezért a műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!