Győr és környéke

2014.11.16. 20:41

Elfogták: késsel ment trafikot rabolni a 16 éves Győrben

Az eladó nem teljesítette a rabló követelését, megnyomta a pánikgombot. A rabló megijedt és zsákmány nélkül elmenekült.

kisalfold.hu



A győri nyomozók rövid idő alatt elfogták a késsel fenyegetőző rablót.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított vasárnap 17 óra 10 perc körül, a nádorvárosi üzletben egy 15 centiméter pengehosszúságú kést a kezében tartva, az alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel.

Az eladó a követelést nem teljesítette és megnyomta a pánikgombot, melynek hatására az elkövető a helyszínről elmenekült.

A Győri Rendőrkapitányság a 16 éves győri lakos ellen felfegyverkezve
elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja
miatt indított büntetőeljárást.


Korábban írtuk:

Vasárnap kora este, fél hatkor megpróbáltak kirabolni egy győri dohányboltot a Tihanyi Árpád úton. Egy 175 centi magas, vékony testalkatú, fekete ruhát viselő férfi ment be késsel a kezében, arcát terepszínű sállal eltakarva. A pénzt követelte.

Az eladó hölgy azonban nem teljesítette a követelését, hanem megnyomta a pánikgombot. A rabló erre megijedt és zsákmány nélkül elmenekült a Török István utca irányába.

A rendőrség felfegyverkezve elkövetett rablás gyanúja miatt indított eljárását. Aki az üggyel kapcsolatban bármi információval rendelkezik, annak várják a jelentkezését.

Illusztráció

Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!