Győr és környéke

2019.07.14. 10:14

Barokkos díszek és minimál dizájn: Győr két hasonló árú háza versenyez a kegyeinkért! - fotók

Mindössze 4,1 millió forint a különbség a megye két, jelenleg talán legelegánsabbnak mondható, eladó ingatlana között. A hangulat és stílus azonban ég és föld! Két eltérő, szerethető világ a luxus szerelmeseinek - 130 millió felett.

kisalfold.hu


Eladó Győr-Sziget családi házas részén prémium villa medencével, 139 000 000 Ft


"Eladó prémium villa Győr szívében 1500 m2-es rendezett, intim telken, fedett, kerti medencével. A 450 m2-es lakóterületű családi ház minden igényt kielégít, valamint a teljes bútorzatával együtt kínáljuk. 2010-ben, a jelenlegi tulajdonos teljes körültekintéssel újította fel, minőség a minőségi anyagokat felhasználva.


A földszinten található 2 nappali, dolgozószoba, nagy méretű gardrób, zuhanyzók, étkező, plusz konyha. Félemeleten található a szülői hálószoba, amelyhez külön fürdőszoba tartozik. Az emeleti tágas nappalijából 3 szoba nyílik,melyekhez tusolóval, 3 mosdóval, káddal szerelt fürdő tartozik.A helyiségek klimatizáltak, a fűtése gáz cirkóval megoldott, a nappaliban pedig kandalló adja az otthon melegét, hangulatát."


A részletekért és extrákért kattintson ide!


Ingatlan, eladó ház, 300 m2, 134.900.000 Ft

"Megvalósult álom! Győr Bácsán, 2016-ban épült 3 szintes /pince, földszint, emelet/ nettó 300 nm alapterületű, minimál stílusú családi ház eladó! A 600nm-es, alaposan megtervezett területen található ingatlan magas műszaki tartalommal és minőségben épült fel a mai kor igényeit maximálisan kiszolgálva."


További számos részlet a házról itt érhető el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!