Győr és környéke

2018.11.28. 13:46

Bankkártyás fizetés a parkolójegy kiadó automatáknál Győrben - Mutatjuk a parkolók listáját

A kezdeményezés célja, hogy a parkolási díj a mai kor igényeinek megfelelően könnyen és kényelmesen kifizethető legyen.

kisalfold.hu

Újabb kényelmi szolgáltatásként szerdától öt forgalmas parkoló automatánál, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a színház oldalánál a postával szembeni parkolónál, a Czuczor Gergely utcában a színház főbejáratával szembeni parkolónál, az Arrabona udvarban, a Zechmeister utcában a buszmegálló mögötti parkolóban és a Zechmeister utcában a Jókai utca és a Virágpiac közötti szakaszon lehet a jegyért bankkártyával fizetni a győri belvárosban.


A bejelentésen [namelink name="Radnóti Ákos"] alpolgármester elmondta, hogy a fejlesztés megfelel a mai kor igényeinek, segítségével könnyen és kényelmesen rendezhető a fizetés. További előnye az új rendszernek, hogy csökkenti az érmepénz forgalmat, így a jegykiadó automaták üzemeltetési terhei optimalizálódnak.

Természetesen az érmepénz és telefonos fizetési lehetőség is megmarad mindegyik helyszínen. Mind az öt bankkártyás fizetést megengedő automata rendszámköteles, ami azt jelenti, hogy a parkolási díj számolásának indításakor elsőként a rendszámot kell beütni a billentyűzeten, majd ezt követően választható ki a fizetés módja. Radnóti Ákos elmondta, hogy a rendszám beütésére azért van szükség, mert nagyon sok visszaélés történt a parkolójegyekkel, ami komoly veszteséget okozott az üzemeltetőnek és ezzel a módszerrel akartak annak elébe menni.


Nagy Csaba, a Győr-Szol Zrt. kommunikációs menedzsere az átadáson hangsúlyozta, hogy tervezik a hálózat bővítését és a jövőben további automatáknál is fizethetünk majd bankkártyával.

Bankkártyás fizetésre alkalmassá tett, rendszámköteles parkolójegy kiadó automaták Győrben


Bajcsy-Zsilinszky út, színház oldalánál a postával szembeni parkoló

Czuczor Gergely utca, színház főbejáratával szembeni parkoló

Arrabona udvar

Zechmeister utca, buszmegálló mögötti parkoló öböl

Zechmeister utca, Jókai utca és Virágpiac közti szakasz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!