Győr és környéke

2017.06.04. 10:00

A szerkesztőséget is elérte a nyári szerelem! Kár, hogy a vágy tárgya nem él...

Egyszerűen nem értjük a jelenséget, eddig csak élőlényekre gerjedtünk. Vagy legalább fikciós, de mégis emberszabású karakterekre. Lehet, egyszerűen csak megsütötte a fejünket a nap, de úgy tűnik, egy lakásba szerettünk bele. De halálosan. Mi őrültünk meg, vagy Ön is lát valamit ebben a drágaságban?

“Ékszerdobozba zárt harmónia!" Ezzel a szlogennel hirdetik az alábbi, 60 nm-es, 2 szobás, emeletes, 28,9 millióért kínált, Győr Révfalu városrészében kínált lakást. És mi megértjük a tulajdonost.


Bár az ízlésünk nem 100%-ig egyezik, az biztos, ebben a lakásban van valami sárm, valami báj, ami egyedivé és vonzóvá teszi.

 



Vannak terek, ahol egyszerűen látszik a gondoskodás, a harmónia. És hát ki ne szeretne ilyen lakók után beköltözni új otthonába?

 



Gondolatban már ábrándoztunk kicsit a saját, idilli kertben töltött nyári esték programjairól, a nyugodt, meghitt estékről. És bár a szerelem érzése erős, nem féltékenykedünk, ha másé lesz a lakás. Bár mindenképp felterjesztjük a szerkesztőségben a megvásárlást, mint tökéletes rekreációs központba való befektetést. Egyszerűen imádni fogja a vezetés az ötletünket!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!