Győr és környéke

2019.07.27. 14:05

Vasárnap még Győr a fröccs fővárosa - újabb fotók a rendezvényről

A vasárnap estig tartó fröccsnapokon a vendégeknek számos zenei programot, különleges kiállításokat és játékot is kínálnak.

kisalfold.hu

Győri Rotary Fröccsnapok 3. nap - Fotók: Bögi Tamás


Szombaton folytatódtak a Rotary Fröccsnapok eseményei. A Fröccsteraszon délután a Török Ádám--Fehér Ádám blues-rock duó műsorát láthatták, hallhatták a nézők. A nagyszínpadi programot, az LGT emlékzenekar koncertjét, nagyon sokan várták. Nem csalódtak! Remek produkcióban volt részünk. Az énekes, Süle Zsolt és a nyolc kiváló zenész minőségi élménnyel szolgált. Estére szinte megtelt a tér.

 

XV. Győri Rotary Fröccsnapok - a szombat képekben. Fotók: Bögi Tamás


Nagy a varázsa a rockabillys műsoroknak. A Ricky and the Drunken Saliors a fiatalok körében nagyon ismert és kedvelt együttes. Fergeteges koncertet adtak. Nem csak hallgatták és tapsolták a jobbnál jobb számokat, de sokan táncra is perdültek. Üröm az örömben, hogy a műsor közben elkezdett esni az eső, majd zivatar is átvonult a város felett.A hangulatot ez sem tudta elrontani! Akik kitartóak voltak az eső ellenére, jól szórakoztak. Vasárnap folytatás, amennyiben az időjárás is engedi - tudósította szerkesztőségünket Bögi Tamás.


Fotók a pénteki napról:

 

Fotók: Bögi Tamás

 

Pénteken írtuk

Pénteken délután 6 órakor dr. Varga Gábor, a Rotary Club Győr soros elnöke nyitja meg a XV. Győri Rotary Fröccsnapokat a Széchenyi téren. A július 28-ig tartó rendezvényen a vendégeknek számos zenei programot, különleges kiállításokat és játékot, és sok-sok friss fröccsöt kínálnak a szervezők.


A faházak pénteken és holnap 16-tól 23 óráig, vasárnap 16-tól 22 óráig tartanak nyitva. Mindhárom nap a Rotary klubok faházaiban jótékonysági fröccskínálás és zsíros kenyér várja a látogatókat. Emellett pénteken 12-től 19 óráig, vasárnap 10-től 12 óráig szódás lovas kocsi járja körbe a belvárost és frissítőt biztosít a járókelőknek.


A zenei programok helyszíne a Nagyszínpad és a fröccsterasz, ahol többek között a Friends Big Band & Mujahid Zoltán, Kárász Eszter és Váray László, a Török Ádám, Fehér Ádám Duó, az LGT Emlékzenekar, a Los Orangutanes, a Füred Dixieland Band és Falusi Mariann lép fel.

 

Fotók: Bertleff András


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!