Győr és környéke

2019.05.27. 13:25

Eldurvult a foci Győrben - Előbb labdázott a férfi a gyerekekkel, majd az egyiket többször megrúgta

A játék egy idő után eldurvult és a férfi sípcsonton rúgta az egyik gyereket, majd miután a fiú a földre esett, a felnőtt még két alkalommal, szándékosan megrúgta őt a bordájánál, illetve a bal veséjénél.

kisalfold.hu

Győrben, a Szabolcska utcában két kiskorú fiú készült futballozni május 26-án (vasárnap) este 7 óra körül. A közeli liget felé menet az egyik padon egy férfi ült, akivel szóba álltak, majd a felnőtt elkérte a labdájukat és nekiálltak közösen focizni. A játék egy idő után eldurvult és a férfi sípcsonton rúgta az egyik gyereket, majd miután a fiú a földre esett, a felnőtt még két alkalommal, szándékosan megrúgta őt a bordájánál, illetve a bal veséjénél - közölte hétfőn a rendőrség.


A fiú a rúgások következtében megsérült. A rendőrök az esetről szóló bejelentést követően elfogták a helyszín közelében S. Zs. 52 éves győri lakost, majd a rendőrkapitányságra előállították, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!