Győr és környéke

2019.04.17. 17:52

Húsvét - Mikor lesz piac, szemétszállítás a hosszú hétvégén Győrben?

Győr-Szol Zrt. tájékoztatója.

kisalfold.hu

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő


A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.


ÜgyfélszolgálatokÁprilis 19-én, pénteken és április 22-én, hétfőn a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.


Parkolás - Győr


Jókai, Révai és Árpád parkolóház, Dunakapu mélygarázs:


A Jókai, a Révai, és az Árpád parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

 

Utcai fizető parkolókÁprilis 19-én, április 20-án, április 21-én és április 22-én Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.


Vásárcsarnok - Ideiglenes piac


A Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított ideiglenes vásárcsarnok és piac április 20-án, szombaton a rendes szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között üzemel.


Április 19-én, április 21-én és április 22-én az ideiglenes vásárcsarnok és piac zárva tart.


Tarcsay utcai piac


Április 20-án, szombaton a Tarcsay utcai piacon szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.


Sportingatlanok


A Magyar Vilmos Uszoda április 20-án rendes szombati nyitva tartás szerint üzemel. A Magyar Vilmos Uszoda április 19-én, április 21-én és április 22-én zárva lesz.A Barátság Sportpark április 20-án a rendes nyitvatartási rend szerint üzemel.A Barátság Sportpark április 19-én, április 21-én és április 22-én korlátozott nyitva tartással üzemel.

A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak.Köztemetők - GyőrA Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori, Koroncói úti köztemetők április 19-én, április 20-án, április 21-én és április 22-én a nyári nyitvatartási rend szerint 7 és 20 óra között lesznek nyitva.


A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható információ.


HulladékudvarokÁprilis 20-án, szombaton Győrben a Sashegyi, a Pápai úti, a Szitásdomb utcai, valamint a Reptéri úti hulladékudvar szombati nyitvatartási rend szerint 9 és 17 óra között üzemel, a többi győri és vidéki hulladékudvar zárva tart.


A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok április 19-én, pénteken, április 21-én, vasárnap és április 22-én, hétfőn Győrben és vidéken egységesen zárva lesznek.


HulladékszállításA GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás április 19-én, április 20-án, valamint április 22-én változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyhg.hu weboldalon olvasható információ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!