Győr és környéke

2017.01.20. 18:58

Német fiatalok randalíroztak a koroncói buszon, kitépték a pénztárgépet - fotók

A Győri Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két német fiatalkorú ellen.

kisalfold.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy 2016. augusztus 31-én virradóra fiatalok másztak be egy koroncói buszmegállóban leállított helyközi járatba. A helyi polgárőrök észrevették a buszban randalírozó fiatalokat, visszatartották őket és azonnal értesítették a rendőrséget. A téti járőrök a helyszínen a polgárőröktől átvettek egy 15 és egy 16 éves fiút, akik az egyik nyitva hagyott ablakot elhúzva bemásztak a jármű utasterébe.


A gyanúsítottak megpróbálták elindítani a buszt - és miután ez nem sikerült - széttörtek két beltéri lámpát, a műszerfalból pedig kitépték a rádió hangszóróját és a pénztárgépet. Cselekményük közben a polgárőrök tetten érték a német állampolgárokat és átadták őket a rendőröknek.

A nyomozók előállították a fiatalokat a rendőrkapitányságra, ahol a gyanúsítottak kihallgatásukkor beismerték a bűncselekmény elkövetését.


A Győri Rendőrkapitányság a két külföldi fiatalkorúval szemben folytatott nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győri Járási és Nyomozó Ügyészségnek megküldte.


 

Német fiatalok randalíroztak a koroncói buszon, kitépték a pénztárgépet - fotók: Police.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!