Győr és környéke

2016.08.02. 13:15

Dobja a kutyapiszkot a kukába Marcalvárosban is

A kutyasétáltatóknak megkerülhetetlen gondot jelent, hogy hova kerüljön a kutyapiszok.

kisalfold.hu

Így van ez Marcalváros II-n is, ahol a Krúdy Iskola mögötti kiserdőben 5 darab, vadonatúj kutyahulladék-gyűjtőt helyezett ki a Győr–Szol Zrt.


A hulladékgyűjtők felszerelése több, mint 1 millió forintba került.


„A Krúdy iskola mögötti kiserdő kutyafuttató, de sokszor a kutyások ott hagyták a kutyagumit a fűben, ami konfliktust okozott a kutyázók, a futók és a sétálók között. A hulladékgyűjtőket a bevezető utakra helyeztük ki, ezáltal szinte megkerülhetetlenné válnak a kutyások számára. Ez a terület a városrész zöld szíve, ezért, mindannyiunk érdeke, hogy tisztán őrizzük meg a kiserdőt, ebben segítenek a kihelyezett kutyahulladék-gyűjtők, így mostantól csak a gazdikon múlik, hogy használják-e a gyűjtőedényeket" – mondta [namelink name="Rózsavölgyi László"].


A képviselő azt szeretné, ha mindenki átérezné annak súlyát, hogy tiszta és kutyagumimentes maradjon a terület ezért is támogatta képviselői keretéből a beruházást.

 

Fotó: Győrplusz

Fotó: Győrplusz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!