Győr és környéke

2016.05.23. 14:59

Dugófigyelő - Egyelőre nincs dugó Győrben az Ipar úti felüljárón - fotó

A felújítás ideje alatt a 2x2 forgalmi sávás elrendezés ideiglenesen megszűnik.

kisalfold.hu


Kedd 7.50


A kisalfold.hu munkatársa nem tapasztalt komoly fennakadást az Ipar út környékén kedd reggel. 

 



Hétfő - "Kedd hajnaltól lép életbe az Ipar úti felüljáró felújítása miatti forgalomkorlátozás. A felújítás ideje alatt a 2x2 forgalmi sávás elrendezés ideiglenesen megszűnik, irányonként csak egy-egy sávot használhatnak az autósok. A gyalogosok elől is le lesz zárva a híd, a vasútvonalon történő átkelésre a híd melletti gyalogos aluljáró áll rendelkezésre" - közölte Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet tájékoztatásért felelős mérnöke.


Mint ahogy Radnóti Ákos alpolgármester korábban tájékoztatott: bár a hídon történtek javítások, most fontos szakaszához ért a felújítás, ami azonban jelentős forgalmi korlátozással is jár, ezért kérik a lakosság és a közlekedők türelmét.


"Főleg a reggeli csúcsidőszakban számítunk torlódásra, mert az ipari park felé reggelente több ezren használják azt Ipar úti felüljárót. A megszokottnál nagyobb menetidővel kell számolniuk az erre közlekedőknek" - zárta szavait Máthé-Tóth Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!