Győr és környéke

2016.01.16. 12:10

Levideózták a kunszigeti Fanyűvőt?

Az új videó készítője állítja: egy karácsony előtti ködös napon kapta lencsevégre a furcsa lényt.

- Pár héttel ezelőtt láttam és szerencsére lencsevégre is kaptam valamit, amiről csak most jöttünk rá, hogy nem szokványos dolog – írta a Borsnak a neve elhallgatását kérő férfi, aki Öttevény és Kunsziget között készített egy homályos, bizonyító erejűnek semmiképp sem nevezhető felvételt.

A férfi a karácsony előtti ködös napok egyikén kerékpározott Öttevény és Kunsziget környékén. A szennyvíztisztító telep felé vezető aszfaltos út elején megállt, hogy videót készítsen a hangulatos, ködös tájról.

– Ahogy forogtam körbe, láttam valamit leszaladni az útról. Nem foglalkoztam vele különösebben. Néhány nappal utána egy családi összejövetelen valaki megemlítette, hogy itt egy bizonyos Fanyűvőt láttak állítólag az elmúlt években, persze csak viccelődtünk vele - mesélte.

Amikor aztán kíváncsiságból visszanézte a felvételt, furcsa dolgot vett észre.

- Négykézláb indulva ugrott be a bokrok közé. Hosszú, vékony végtagjai voltak. Én sem vagyok benne biztos, hogy mi ez - zárta sorait a beküldő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!