Győr és környéke

2014.10.16. 19:52

Kara Ákos államtitkár lett

Államtitkári megbízatása mellett folytatja munkáját, mint a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő fejlesztését koordináló miniszteri biztos.

[namelink name="Kara Ákos"] tölti be az infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkári tisztséget a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban (NFM) 2014. október 16-tól - tájékoztatta a szaktárca kommunikációs főosztálya az MTI-t csütörtökön.

A közleményben ismertetik, hogy Kara Ákos 2010 óta országgyűlési képviselő, 2006 és 2010 között, majd 2011 februárjától a Győr-Moson-Sopron megyei közgyűlés alelnöke. Államtitkári megbízatása mellett folytatja munkáját, mint a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő fejlesztését koordináló miniszteri biztos, amelyet az idén augusztus óta végez.

A közlemény kitér arra, hogy a fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár változatlanul Koszorús László, az infokommunikációért felelős helyettes államtitkári feladatokat pedig a továbbiakban is Solymár Károly Balázs látja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!