Győr és környéke

2014.06.04. 13:08

Fegyverrel rabolt a férfi Győrben egy takarékszövetkezetben - Felismeri a támadót? - videó, fotó

Az ismeretlen támadó arcát maszkkal takarta, és a kezében lévő fegyverrel fenyegetőzve követelte a pénzt.

kisalfold.hu


A Győri Rendőrkapitányság fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a fiatal férfi 2014. június 4-én 8 óra 15 perckor ment be Győrben, a belvárosi takarékszövetkezetbe. Az ismeretlen támadó arcát maszkkal takarta, a kezében lévő fegyverrel a pénztárost megfenyegette és pénzt követelt. A rabolt pénzt egy nylontáskába rakta és a helyszínről gyalogosan elmenekült.

A pénzintézet biztonsági kamerája az elkövetőröl felvételeket készített. További fotók itt >>

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr. Zrínyi utca 54.) tel.: 96/520-072, vagy hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/96/520-000/16-10-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentő adatait a rendőrség bizalmasan kezeli.

Előzmények:

Információink szerint éles fegyverrel kényszerítették a takarékszövetkezet munkatársát a bevétel átadására.

Videó: Cseh Róbert


Kiraboltak egy takarékszövetkezetet Győrben


Azt egyelőre nem tudjuk, a rabló mennyit zsákmányolt. Az ismeretlen tettes elmenekült, keresi a rendőrség.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!