Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Budapest Bank, Győr: Elismerés a válságálló kkv-k számára

Idén első alkalommal hirdette meg a bank a Partner-díjat, mellyel a példaértékű válságkezelő megoldásokat felmutató vállalkozásokat jutalmazza.

Üzleti fórumot tartott a Győr és környéki kis- és középvállalati (kkv) ügyfelei számára a Budapest Bank Business, a bank vállalati üzletága. A résztvevők helyzetértékelést kaptak a gazdaság állapotáról, illetve lehetőségük nyílt a bank vezetőivel és egy gazdasági szaktekintéllyel megvitatni a válságból kivezető megoldásokat. Idén első alkalommal hirdette meg a bank a Partner-díjat, mellyel a példaértékű válságkezelő megoldásokat felmutató vállalkozásokat jutalmazza.

A Budapest Bank Business, a bank vállalati üzletága novemberben és decemberben 11 vidéki városban rendezi meg kis- és középvállalati ügyfelei részére a találkozót. November 17-én a győri Hotel Konferenciában a recesszió okairól, illetve a vállalkozások adott gazdasági körülmények közötti lehetőségeiről kaptak átfogó képet a résztvevők.

„A Budapest Bank Business a kkv-k elkötelezett partnere - az ügyfeleinkkel való kapcsolatunk alappillérei a bizalom, az együtt gondolkodás és a közösen vállalt felelősség. Személyes tanácsadóinkon, azaz a partnerbankárainkon keresztül a minőségi szolgáltatások nyújtásán túl nem csak banki, hanem szélesebb körű pénzügyi döntéseik meghozatalában is segítünk. Ugyanezt a cél szolgálják üzleti fórumaink is" – mondta Plank Gábor, a vállalati üzletág vezetője.

A találkozón a bank szakértői mellett dr. Belyó Pál, az Ecostat Gazdaságelemző és Informatikai Intézet főigazgatója tartott előadást, melyben a jelenlegi gazdasági trendeket vázolta. A szakember szerint a magyar gazdaság a válság első szakaszában nem volt képes átfogó fiskális vagy monetáris keresletélénkítéssel, azaz klasszikus anticiklikus gazdaságpolitikával reagálni, mert az államcsődhöz vezetett volna. „Ugyan adóátcsoportosítás történt a társadalombiztosítási járulékról a forgalmi adóra, de a GDP visszaesés miatt az újraelosztás mértéke és az adóközpontosítás arányai ez évben még érdemben nem változnak" - a véli a szakember.

A válságkezelés áll a fókuszában az első alkalommal meghirdetett Budapest Bank Business Partner–díjnak is. A díjra ebben az évben a bank régiós vezetői jelölték azon ügyfeleiket, akik felelősen, rugalmasan és újszerű megoldásokkal reagáltak a kihívásokkal teli körülményekre. A jelöltek közé tartozott a győri Matusz-Vad Kereskedelmi és Húsfeldolgozó Zrt. és a szombathelyi Helios Világítástechnikai Kft., a két cég eredményes válságkezelő kezdeményezéseit a találkozón oklevéllel ismerték el.

Az üzleti fórumra elkészült a bank önálló kiadványa, a népszerű MOST! magazin különszáma is. A KKV MOST! a pénzintézet „Térjünk a lényegre!" stratégiájával összhangban - melynek középpontjában az egyszerűség, átláthatóság és ügyfélközpontúság áll –könnyed és közérthető formában ad számos hasznos információt, tanácsot a vállalkozóknak. A magazin online oldalán, a Mostmagazin.hu-n pedig a látogatók megismerhetik a Partner-díjra jelölt legjobb három vállalkozást, és szavazhatnak az általuk leginkább példaértékűnek ítélt megoldásra.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három és fél millió ügyfél

Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója szerint a mobilinternet
piac tovább fog növekedni. Tovább olvasom