falusi turizmus

2017.09.24. 16:20

Egyszerre három Győr-Moson-Sopron megyei szakember a FATOSZ vezetésében

A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) szeptember 23-án, szombaton tisztújító közgyűlést tartott a Budapesti Gazdasági Egyetemen. Példa nélkül áll, hogy Győr-Moson-Sopron megyei szakemberek közül kerül ki egyszerre két alelnök és az ellenőrző bizottság elnöke is.

 A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ) szeptember 23-án, szombaton tisztújító közgyűlést tartott a Budapesti Gazdasági Egyetemen, amely immár 23 éve segíti és támogatja a szövetség működését.

A közgyűlésen Frankó Pál, a Békés Megyei Falusi Turizmus Egyesület titkára lett a Szövetség új elnöke az elkövetkezendő három évre szólóan. A hat tagú elnökségnek a fele cserélődött ki, 2020. szeptember 23-ig alelnök lett:

  • Darabos Ferenc (Győr-Moson-Sopron) – új
  • Fekete Mátyás (Győr-Moson-Sopron)
  • Juhász Józsefné (Pest) – új
  • Koroknai Béla Hajdú-Bihar)
  • Lengyel Istvánné (Csongrád) – új
  • Szabó Géza (Baranya)
  • Az ellenőrző bizottság három újraválasztott tagja: Juhászné Kéri Regina (Győr-Moson-Sopron), Somogyváriné Koncz Margit (Baranya) és Szakács Gyuláné

    A FATOSZ korábbi elnöke, Szalók Csilla a Stratégiai Tanácsadó Testület elnökeként, Benkovics László (Komárom-Esztergom), aki több mint tíz éven töltött be alelnöki tisztséget, pedig e Testület tagjaként segíti tovább a szövetség munkáját.

    A közgyűlésen a felszólalók a FATOSZ legfontosabb feladatai közül az érdekképviselet erősítését, valamint a megyék és az elnökség közötti információáramlás javítását emelték ki. A FATOSZ megítélése és elismertsége országosan is jó, de nem annyira, hogy ne lehetne még jobb!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!