Ez milyen!

2011.12.16. 20:02

Ön szerint ki nyerje meg az X-faktort?

Az Önök véleményére vagyunk kiváncsiak, ki az az énekes, akinek meg kellene nyernie a vasárnapi döntőt?

munkatársunktól

Szombaton még mindhárom énekes fellép, a Baricz Gergő-Kocsis Tibor-Muri Enikő hármasból azonban a vasárnapi döntőbe viszont már csak ketten jutnak tovább.

Baricz Gergő
Keresztes Ildikó nem rejtette véka alá, hogy Baricz Gergő kezdettől fogva nagy kérdőjel volt számára, annak ellenére, hogy vannak benne mélységek és egy nagy adag titokzatosság is. Végül a mentor bizalmat szavazott neki, és magával vitte az élő showba. Ildikó döntése helyesnek bizonyult, a sokszínű fiatal énekes egyike a három végső esélyesnek.





Kocsis Tibor
Kocsis Tibor a 25 év felettiek kategóriájában versenyezve, Malek Miklós csapatában jutott a legjobbak közé. A jóképű énekes korábban sorsolási menedzserként tűnt fel a képernyőn, néhány éve a Csillag születikben is indult.







Muri Enikő
Enikő már a tavalyi válogatón is megmérette magát, akkor is a favoritok közé tartozott. A mentorok szerint Enikő sokat fejlődött az elmúlt évben. A Gór Nagy Mária Színitanoda végzős növendéke tud bánni a hangjával, már most sokan rajonganak érte - nem csoda, hogy bekerült a legjobbak közé.






Ön szerint melyikük érdemelné a győzelmet?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!