ETO futsal

2015.03.27. 19:29

Utánpótlás: ETO Futsal fölény a Régióban

A regionális utánpótlás bajnokságokban - több korosztályban is - óriási fölénnyel arattak diadalt az ETO Futsal Club csapatai.

etofutsal.hu

etofutsal.hu

Az U11 (Edzők: Pál László, Mitring Norbert) és az U13 korosztályban, a Juanra, Büksi Zsolt edzőpáros által vezetett együtteseinkkel regionális bajnok lett az ETO.

A Molnár Attila által edzett U15 és U15 Leány csapatok pedig várhatóan csúcsra érnek a regionális bajnokságban. Ráadásul úgy, hogy az fiú U15 bajnokságban a bajnok várományos ETO Harnisch Team mögött nem sokkal, az ETO Dróth Team is középdöntőt érő második helyet szerzi meg.

Az U17 megnyerte az Alapszakaszát a küzdelmeknek (edző: Máté Szilárd), most a Felsőházban a dobogó harmadik helyén tanyáznak (egy mérkőzéssel kevesebbet játszva) és harcban állnak a bajnoki ezüst megszerzéséért is, a rendkívül kiegyenlített U17-es Felsőház mezőnyében.

Az U20 korosztály erős mezőnyében az ETO hosszútávon gondolkozik, ezért a jobbára 19-20 éves játékosokból álló bajnokságban 17-18 éves fiatalokat indított útjára. Az ETO bejutott a Felsőházba, majd rossz kezdés után egyre jobb játékkal visszaküzdötték magukat Lódi Tamás tanítványai a dobogóra. Az előző két fordulóban csúsztak le az 5. helyre a szoros mezőnyben, de ha a halasztott mérkőzésüket megnyerik,
ismét a dobogóra léphetnek fel. Reálisan nézve ez is szép eredmény az idősebb riválisok versenyében.

Elmondhatjuk, hogy a 2014/15-ös szezon országos döntőiben több U-s csapatunk is elhódíthatja a végső bajnoki címet, erre az U11, U13 (Címvédő) és az U15-ös (tavalyi ezüstérmes) bajnokságban van a legnagyobb esély. Remélhetőleg az U17 és az U20-asok is dobogón végeznek. Ebben az esetben 2015-ben az ETO Futsal Klub lehet az egyik legsikeresebb utánpótlás nevelő egyesület hazánkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!