Életstílus

2017.04.09. 17:51

Európa jobban teljesít: egyre nagyobb a hancúrléc

Jelentősen megnövekedett az európai férfiak átlagos péniszmérete - derült ki egy brit óvszeres cég friss felméréséből.

borsonline.hu

A Skyn nevű kotongyártó vállalat több mint 15 ezer 18 és 35 év közötti férfi koronaékszerét vette górcső alá, és arra jutott, hogy az elmúlt ötven év során átlagosan két centiméterrel lett nagyobb a férfiasságuk – igaz, ez csak a hosszméretre vonatkozik, az átmérőt ezúttal nem vizsgálták, pedig az egy óvszercég számára még hasznosabb adat lett volna - írja a borsonline.hu.


A cég egy, a hetvenes években már elvégzett felmérés eredményeit vette alapul, amely szerint Európában az átlagos férfiasság mintegy 13,2 centiméter hosszúságú. Ám ez már a múlté. Az új kutatások szerint a mai fiatal felnőtt korosztály már átlag 15,2 centiméteres hancúrlécet hord a nadrágjában, amely méret természetesen „tettre kész" állapotban értendő. A felmérés hitelességét aligha kérdőjelezheti meg a tény, hogy a kutatók nem maguk rontottak be a felmérésben részt vevő férfiak hálószobájába egy vonalzóval, hanem az alanyok töltöttek ki egy kérdőívet, amelyen maguk számoltak be férfiasságuk méretéről.


Mert ki feltételezné, hogy hazudtak, ugye?

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!