Életstílus

2017.02.26. 09:14

Amikor ráharapott a nyelvére, bele is halt

Felesége arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy nem szabad halogatni a vizsgálatokat, ha az ember valami furcsa elváltozást talál a testén.

Paul Fleming számára végzetes felismeréssel járt a tavalyelőtti Halloween-parti - írja a borsonline.hu. A 36 éves kétgyerekes családapa egy falatnál ráharapott a nyelvére. A kis seb nehezen gyógyult, ráadásul még napokkal később is komoly fájdalmat okozott, ezért a Beverley-ben élő férfi orvoshoz fordult. A diagnózis megdöbbentő volt: rákos daganat alakult ki a nyelvén.


Fleming 15 hónapig harcolt az életéért, ám a Mirror tudomása szerint a héten elvesztette a csatát. Bár nyelvének javát eltávolították, átesett kemoterápián és sugárkezelésen is, ennek ellenére a halálos kór áttételt képzett más szervére, és így menthetetlenné vált az állapota.


A férfi február 8-án került kórházba, súlyos, előrehaladott betegsége miatt másnap életét vesztette. Felesége példája által arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy nem szabad halogatni a vizsgálatokat, ha az ember valami furcsa elváltozást talál a testén.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!