Életstílus

2018.08.23. 17:45

12 éves lány fotózta le a Loch Ness-i szörnyet - Fotó, Videó

Évek óta ez a legjobb felvétel a szörnyről.

Charlotte Robinson első napját töltötte szüleivel a Loch Ness partján, amikor nagyjából 15 méterre tőlük feltűnt a legendás tavi szörnyeteg. - írja a Metro.


Először nagyjából egy percre tűnt elő, majd újabb 3-4 méterrel arrébb bukkant fel újra. Charlotte így nyilatkozott:

Csináltam egy fotót. A feje és a nyaka is kint volt a vízből, és horog alakú volt. Fekete volt, kiemelkedett a vízből, de nem tudom pontosan milyen messze, nem vagyok jó a távolságok becslésében. Valamit láttam, de hogy mit , azt pontosan nem tudom.

kép: Metro.co.uk

kép: Metro.co.uk

 

kép: Metro.co.uk

kép: Metro.co.uk


Charlotte édesanyja szerint tényleg egy élőlény látható a képen.

Hetekig a Loch Ness-i szörnnyel volt elfoglalva. Amikor láttam a képet, akkor ütött belém a felismerés, hogy ott tényleg él valami.

Steve Feltham, Nessie szakértő szerint ez a legjobb kép a szörnyről évek óta.

Ezen a képen egy olyan dolog látható, ami további vizsgálatokat igényel.


Mások is látták ebben az évben a szörnyet, vagy a szörnynek tulajdonított furcsaságokat. Egy család egy felfordult csónakot látott a tavon, mikor nem sokkal később megint arra jártak, a csónaknak nyoma veszett.



Júniusban egy 11 éves lány a hold fényénél pillantotta meg Nessie-t.


A kutatók folyamatosan vizsgálják a tó vizét, szokatlan, oda nem való életformák nyomai után kutatva. A projekt vezetője Neil Gemmel professzor, egy új- zélandi kutató, aki ugyan nem hisz Nessie-ben, de úgy gondolja, ha valami titokzatos élőlény rejtőzik a vízben, annak nyoma kell, hogy maradjon.

Lehet, hogy egy hatalmas harcsa,tokhal vagy angolna. De ki tudja?

Címkék#skócia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!