Egyperces

2018.05.31. 00:31

Műfajt vált Jeff Goldblum

A színész nemcsak a filmvásznon, hanem a zongora mögött ülve is tehetséges.

Bár Jeff Goldblum egész életében imádott zongorázni, egészen 65 éves koráig kellett várni zenészi bemutatkozására. A színész ugyanis a napokban aláírt egy szerződést egy lemezkiadóval, és ennek értelmében még idén megjelenhet első szólólemeze. - írja a BorsOnline.


Goldblum az albumon jazzdalokat fog előadni zongorán zenekarával, a Mildred Snitzer Orchestrával. A kiadó azután kereste meg a színészt, hogy látták egy angol talkshowban játszani.

Amennyire én látom, mindenki szereti Jeff Goldblumot. Ez ilyen egyetemes igazság... Fantasztikus jazz-zongorista, nagyszerű zenekar-vezető és egyszerűen a legimádnivalóbb ember a világon. A jazz iránti rajongása fertőző, és amikor hallod őt játszani, nagyon boldog leszel.

– mesélte a Decca kiadó új tehetségek felkutatásával foglalkozó részlegének vezetője, Tom Lewis a Guardiannek.


Goldblummal állítólag madarat lehet fogatn, mióta szerződtették, ami nem csoda, hiszen még egész fiatalon megtanult zongorázni, és 15 évesen már kisebb bárokban játszott jazzt. A zenélést azóta sem hagyta abba, és lám, a világ is megérett művészetére.

 

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!