Egyperces

2016.06.09. 19:51

Kurkumától borult narancsba a sirály, de már jól van

Egy kádnyi csirkés tikka masalába esett bele a madár, akire az anyja se ismert volna rá.

munkatársunktól

Walesben egy élelmiszergyár mellett egy kádban épp egy kidobásra szánt adagnyi indiai étel, egészen pontosan csirkés tikka masala hűlt egy kádban, amikor egy arra szálló sirály úgy gondolta, megnézi közelebbről is a narancssárga dolgot. Valami nem úgy sülhetett el, ahogy a szárnyas gondolta, így beleesett az ételbe.


Egy munkás sietett a madár segítségére, kihalászta az ételből és elvitte egy közeli állatkórházba - írja a Metro. Egy dobozban adta le a recepción, mondván, hogy a madárnak segítségre van szüksége. Ott gyorsan kezelésbe vették az ijedten pislogó, ám helyzetét meglepően békésen tűrő jószágot, és többszöri zuhannyal megpróbálták lemosni a róla az átható illatú ételt. Némi vegyszert is bevetettek, így fél óra után már nem volt annyira narancssárga.

 

Lucy Kells, ápoló azt mondta, hogy a többszöri mosás ellenére a sirály még mindig curryillatú, de legalább már fehéredett kissé a tollazata. Lucy elmondta azt is, hogy nem szeret az állatokon nevetni, de ennek az esetnek nem lehetett nem észrevenni a vidám oldalát. 


A sirályra néhány napig még vigyáznak az állatkórházba, aztán mehet vissza a tengerre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!