Egyperces

2015.10.05. 10:24

5 hónapja nincs gáz Lagzi Lajcsiéknál

Egy ellenőrzés után kötötték ki a gázt - árulta el a Borsnak a mulatós sztár testvére.

12 napot töltött a rácsok mögött, mindezt úgy, hogy a mai napig azt mondja, ő és a férje is ártatlan. [namelink name="Galambos Lajos"] feleségét, Boglárkát múlt hét pénteken szabadlábra helyezte a bíróság, a zenész családja aznap egyébként is összejövetelt tervezett, így váratlanul akadt némi ünnepelni való is. Mindezekről Galambos István, Lajcsi testvére beszélt a Borsnak.


- Mire leértünk hozzájuk, Bogi már otthon volt, addigra már egy idilli család fogadott bennünket. A gyerekek szép ruhába öltöztek, úgy várták szeretett édesanyjukat – mondta a lapnak István, aki hozzátette, sógornőjét nagyon bosszantja, hogy olyan hírek láttak napvilágot, hogy három gyermekét porig alázzák az iskolában. Ebből ugyanis egy szó sem igaz.


Lajcsi gyermekei egyébként ugyanúgy járnak iskolába, ahogy eddig, ahol szeretet fogadja őket.


Az előzetesben lévő zenész nevével fémjelzett tatai Boglárka lakópark több lakásában kikapcsolták a gázt. Kiderült, Lajcsiék otthonában sem él már a szolgáltatás.


- Májusban volt náluk egy ellenőrzés, és akkor tudomásom szerint kikötötték a gázt, azóta nincs is náluk. De mivel a bátyám évek óta egy fatüzelésű kazánnal fűt, lépéseket se tett azért, hogy legyen. Nincs olyan berendezés, ami gázzal működne - mondta a Borsnak Lajcsi testvére.


Galambos Lajost, feleségét és egy harmadik társukat szeptember 23-án, lopás és vesztegetés gyanújával vették őrizetbe. A rendőrség szerint Lajcsiék hosszú ideje illegálisan szerezték a gázt, villanyt és vizet az otthonukban és a nevével fémjelzett lakóparkban is. A zenész nejét október 2-án, a másodfokú bíróság helyezte szabadlábra.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!