Egyperces

2019.08.15. 10:10

Nem tudta leküzdeni a távolságot - Véget ért Radics Gigi kapcsolata amerikai szerelmével

"Ha úgy vesszük, igazából a telefonomba voltam szerelmes" - mondta Gigi.

- Nem volt olyan pontja ennek a kapcsolatnak, amikor úgy igazán megromlott volna. Mondanom se kell, milyen nehéz egy távkapcsolat, főleg egy ilyen óriási, Budapest–Los Angeles szintű távolság esetén. Ráadásul hiába mentem ki hozzá, akkor sem tudtunk eleget együtt lenni. Ő ott éli a mindennapjait, és előfordult, hogy nem maradt rám ideje. Ezt pedig el kellett fogadnom, mert ugyanez történt volna, ha ő látogat meg engem Budapesten. A külön töltött idő sok mindent megváltoztatott mindkettőnkben. Távolodni kezdtünk egymástól, egyre kevesebbet kerestük a másikat - idézett az énekesnő a Story magazinnak adott interjúból a Bors.


- Amint ezt észrevettem, azonnal felhoztam neki a témát, mert nem szeretem kerülgetni a dolgokat. Megkérdeztem, szerinte mi lenne a megoldás. Végül arra jutottunk, jobb, ha elválnak útjaink. Egy évig voltunk ’együtt’. Ha úgy vesszük, igazából a telefonomba voltam szerelmes abban az időszakban, hiszen azon keresztül próbáltuk tartani a kapcsolatot. Ez így lélektelen volt, nem tudtuk egymást élőben érezni, megérinteni - mondta Radics Gigi, aki azt is hozzátette, hogy nyitott az új szerelemre, de az új párjának nagyon meg kell dolgoznia érte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!