Egyperces

2019.06.17. 09:55

Egy alfa hímre vár Bódi Sylvi, de amíg szingli, belemegy az egyéjszakás kalandokba

Sylvi már jó ideje a szinglik táborát erősíti, ám kicsit sincs elkeseredve, hisz szerinte a lovagja, így vagy úgy, de meg van írva élete nagy könyvében.

Évek óta járja a világot a 38 éves egykori playmate, aki az istenek szigetén sem talált rá még a nagy ő-re. Ami késik, azonban nem múlik: Bódi Sylvi töretlenül hisz a szerelemben, amiről a Szerelemcsütörtök című műsorban beszélt - írja a Bors.


Elmondta, hogy bár a férfiak kapkodnak érte, mégis akadnak olyanok, akik félnek tőle.

Szerintem ez a szép nők átka, mert a férfiak félnek a kudarctól, a visszautasítástól. De kérdem én: hol vannak azok, akik háborúba mentek, és csatákat nyertek? Az alfa hímek. Mert ők kellenek nekünk

– jelentette ki magabiztosan Sylvi, aki már jó ideje a szinglik táborát erősíti, ám kicsit sincs elkeseredve, hisz szerinte a lovagja, így vagy úgy, de meg van írva élete nagy könyvében. Addig pedig, olykor-olykor egyéjszakás kalandokkal szórakoztatja magát.


– Egyszer, valahol, valahogyan úgyis keresztezzük egymás útját. De hozzáteszem, nem vagyok könnyű préda, én klasszikus nő vagyok, akit meg kell hódítani. Jó, nem mondom, hogy nem volt még soha egyéjszakás kalandom, mert az istenek szigetén, ahol jött a hullám, és a naplementében ugrott a delfin, akkor jött a szerelem is, aztán másnap balra el, úgyhogy nem áltatom magam. De azt gondolom, hogy egy nő fejére akkor kerül fel a korona, amikor édesanyává válik, és nagyon remélem, hogy egyszer majd nekem is megadatik ez a csoda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!