Bulvár-celeb

2021.03.18. 19:19

Kiderülhet, ki örökli Pécsi Ildikó mesés vagyonát

Jelentős vagyon maradt hátra Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó után, aminek alapvetően három várományosa van.

Forrás: Origo

Több titkos végrendeletet is készített a Kossuth-díjas színésznő. Az első az ügyvédjénél, Magyar Györgynél van, de Pécsi később, nem sokkal a halála előtt újra rendelkezett – írja a Ripost. Pécsi Ildikó szellemi öröksége mellett a hagyaték részét képezi az impozáns, Rózsadombon található Cseppkő utcai ház, a gödöllői ingatlan a gyönyörű kerttel, valamint 4 nagyobb telek is.

Ezek együttes értéke több százmillió forintra tehető.

Magyar György, a házaspár ügyvédje korábban annyit mondott, hogy Pécsi Ildikóék végrendelkeztek, aminek a lényege, hogy fiuk, Szűcs Csaba mellett mások is örökölhetnek. Köztük lehet L. Péterfi Csaba is, a művésznő fogadott fia, aki ezt határozottan cáfolta. „A család magánügyeibe nem kívánok belefolyni, az én feladatom és munkám Pécsi Ildikó szellemi örökséget továbbvinni. Két kiállítás is készül, az egyik Keleti Éva fotóművész szemén keresztül. Illetve létrehoztuk a Pécsi Ildikó Színtársulatot” – mondta korábban L. Péterfi Csaba.

Azt azonban megtudta a lap a fogadott fiútól, hogy Pécsi Ildikó a halála előtt nem sokkal újabb végrendeletet készített, és csak sejthető, hogy egyetlen örököse lesz a vagyonnak. Az pedig feltehetően nem más, mint Szűcs Csaba, a színésznő fia. Bár a koronavírus-járvány miatt jelenleg minden bírósági intézkedés, így a hagyatéki tárgyalás is szünetel, információink szerint Szűcs Csaba már elkezdett megválni néhai édesanyja becses dolgaitól. Annak ellenére, hogy alapvetően meg kellene várnia a hagyatéki tárgyalás végét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!