Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Zsédenyi Adrienn: Ünnep

Zséda Magyarországon elsők közt lepi meg rajongóit egy hamisítatlan karácsonyi albummal.

 „… most, hogy fények gyúlnak, újra ég sok rég ellobbant láng."

Hosszú idők óta hagyomány a nemzetközi életben, hogy a legnépszerűbb előadók mindenütt a világon karácsonyi albumot készítenek. Elvis Presley, Frank Sinatra, Natalie Cole, Celine Dion vagy Mariah Carey mind megfogalmazzák gondolataikat, érzéseiket a téllel, az ünneppel kapcsolatban.
Zséda Magyarországon elsők közt lepi meg rajongóit egy hamisítatlan karácsonyi albummal. Zséda ezúttal is más utat választott, hiszen a jól ismert karácsonyi dalok helyett új szerzeményeket ajándékoz a közönségnek, amelyek az ünnep szépségével, meghittségével, emelkedettségével teliek és mindannyiunkban életre keltik a gyermekkori emlékeket.

Az albumon hallható 11 dal a szeretetről, az ünnepről, az önzetlen ajándékozásról, az összetartozásról szólnak, melyek különleges zenei élményt nyújtanak a hallgatóknak.
„Ajándékot szerettem volna készíteni az embereknek. Karácsonyi albumot, melyben mesélek az érzéseimről, az emlékeimről, a gyermekkor behavazott karácsonyairól, az egymás mosolyából erőt merítő családomról. Amint előhívtam az emlékeket, ráébredtem, hogy én kapom a minden eddiginél szebb ajándékot" - Zsédenyi Adrienn

Az album

„… szórjon áldást ránk az ég,
Nehogy elvesszünk,
Ha egy csillag sem ég."

A szerzők sora most is az Artisjus és eMeRton díjas Rakonczai Viktor nevével kezdődik, aki ez alkalommal is csodálatos dalokkal és produceri munkájával gazdagítja a zenei anyagot.

Az albumon közreműködő szerzők illusztris névsora önmagáért beszél: Létrai Ákos, Závodi Gábor, Szirtes Edina, ifj. Malek Mikós, Valla Attila, Orbán Tamás, Miklós Tibor, Révész Zsuzsa, és Seiben Győző. Ezen kívül a „Ha egy csillag sem ég" című dalban egy ötventagú gyermekkórus teszi teljesebbé eme páratlan zenei produkciót.
Két, világversenyt is nyert acapella formáció – Bolyki Brothers és a Fool Moon együttes – vendégszereplése is színesíti az albumot.

2005. Zséda eddigi legsikeresebb éve

 „… és szebben még nem hullott hó."

A karácsonyi album valóban ünnep Zséda számára, hiszen szóló karrierje eddigi legsikeresebb évét zárja ez évben. Idén lett platina lemez második szóló albuma, megnyerte a VIVA Comet-et és egész évben tartó koncert turnéja során számos kis- és nagyvárosban adott teltházas koncertet. Zséda számára az év a Budapest Kongresszusi Központban megrendezendő karácsonyi koncerttel zárul dec. 19-én.

„… most, hogy fények gyúlnak, újra ég, a sok ellobbant láng."

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

kártérítést követel

Tízezer eurós (2,5 millió forint) kártérítést kér a Német Olimpiai Bizottságtól (NOK) Karen König… Tovább olvasom