7próba

2019.10.04. 06:25

Ők versenyeznek a Kisalföld 7próba 250 ezer forintos fődíjáért – 2. rész

Múlt héten megismerkedhettetek az induló csapatok felével, most itt az idő, hogy megtudjátok, kik azok, akik még részt vesznek a 2. Kisalföld 7próbán!

kisalfold.hu

Tavaly óriási buli volt a döntő, amit a győri Péterfy 8/IV osztály nyert meg

Forrás: Kisalföld archív

A tavalyi nagy sikerű közösségépítő kampányunk után, október 1-jén ismét elindult a kaland, amely során ismét hat próbát kell teljesíteni és hetedikként legyűrni a végső akadályt.

A játékra a hagyományos tanterv szerinti felső tagozatos általános iskolai osztályok jelentkezhettek egy legfeljebb háromperces videóval.

Nagyon sok bemutatkozó videót kaptunk, tele kreativitással, lelkesedéssel. Az osztályok bepillantást engedtek hétköznapjaikba, megtudtuk erényeiket és elárultak apró titkokat… Máris remek közösségeket ismerhettünk meg. Elmondták, hogy miért jelentkeztek a versenyünkre, mi a hobbijuk, mit szeretnek csinálni szabadidejükben, és persze, hogy milyen jó célra fordítanák a nyereményt, amelyet biztosan ők visznek el…!

Múlt héten megismerkedhettetek az induló csapatok felével, most itt az idő, hogy megtudjátok, kik azok, akik még részt vesznek a 2. Kisalföld 7próbán!

Íme a 7próbázók, akik bemutatkozásait ábécésorrendben láthatjátok:

A Kónyi Deák Ferenc Általános Iskola és AMI 7. osztálya másodszor vág neki a versenynek. Videójukból kiderül, hogy tavaly is nagyon élvezték a kihívásokat, és ők 17-en egy nagyon jó közösséget alkotnak.

A mosonmagyaróvári Móra Ferenc Általános Iskola 6.b-sek, szintén másodszor küzdenek meg a nyereményért. Tavaly hajszál híján csúsztak le a dobogóról, idén még jobb eredményt szeretnének elérni

A Nakovich Mihály Általános Iskola és Óvoda 6. osztályáról megtudhattuk, hogy azért jelentkeztek, mert egy igazán jó csapatnak tartják magukat, akik szeretnek sportolni, és szeretnének több időt együtt tölteni. Nem utolsó sorban: nyerni akarnak, hogy a nyereményből el tudjanak menni egy klassz kirándulásra.

A győri Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium 8/IV jelentkezői egy kedves jelenet kreáltak a jelentkezésre. Fotóikból pedig megtudhattuk, hogy ők már most is egy jókedvű, összetartó csapat.

A mosonmagyaróvári Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda 5.a osztálya olyan videót küldött, aminek ritmusa bennünket is felpörgetett. Először indulnak a játékon. Azért jelentkeztek, hogy összekovácsolódjanak és jól érezzék magukat.

A Rábapatonai Petőfi Sándor Általános Iskola 7.a tanulói azt idézték fel, hogyan találkoztak felhívásunkkal és döntötték el, hogy jelentkeznek a versenyre.

A Szabadhegyi Magyar Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium 6.b osztályát is megismerhettétek már tavaly. Elmondták, hogy azért jelentkeztek, mert minden kihívást élveztek az elmúlt évben. Céljuk, hogy a mostani versenyben jobb helyezést érjenek el.

A lipóti Szigetköz Körzeti Általános Iskola és AMI Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskola 7. osztályától megtudtuk, miért épp ezt az iskolát választották, azt, hogy kinek a buzdítására jelentkeztek és megismerhettük a nyolc lány és nyolc fiú erősségeit.

A győri Váci Mihály Általános Iskola 6.b. csapata, rímekbe szedte bemutatkozását: „Vidám és ügyes a csapatunk, ezért a 7próbán indulunk” – hangzott el videójukban.

Végezetül pedig nézzük meg egyben, ki az a 23 csapat, aki összeméri ügyességét, tudását a versenyben:

Beledi Általános Iskola 6.b, Beled

Beledi Általános Iskola 7.a, Beled

Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 6. osztálya. Győr

Győri Gárdonyi Géza Általános Iskola 6.c, Győr

Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola 6.b, Győr

Győri Móricz Zsigmond Általános Iskola 5.b, Győr

Győri Móricz Zsigmond Általános Iskola 6.a, Győr

Győri SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma 6.a, Győr

Győri SZC Móra Ferenc Sportiskolai Általános Iskolája és Szakgimnáziuma 8.a, Győr

Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium 8.a, Győr

Kisfaludy Károly Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Rábacsécsényi Tagiskolája 6. osztály, Rábacsécsény

Kónyi Deák Ferenc Általános Iskola és AMI 7. osztálya, Kóny

Koroncói II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola 7. osztálya, Koroncó

Móra Ferenc Általános Iskola 6.b, Mosonmagyaróvár

Nakovich Mihály Általános Iskola és Óvoda 6. osztálya, Kópháza

Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium 8/IV, Győr

Piarista Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda 5.a , Mosonmagyaróvár

Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda 8.H, Győr

Rábapatonai Petőfi Sándor Általános Iskola 7.a, Rábapatona

Szabadhegyi Magyar Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium 6.b, Győr

Szigetköz Körzeti Általános Iskola és AMI Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Tagiskola 7. osztálya, Lipót

Tápi József Attila Általános Iskola 5.a, Táp

Váci Mihály Általános Iskola 6.b, Győr

A csapatok már gőzerővel dolgoznak az első kihívás megoldásán! Válasszátok ki kedvenceteket! Jövő héten pedig már szavazhattok is rájuk, hogy segítsétek őket közelebb kerülni az álomnyereményükhöz!

A szavazatok azért is fontosak, mert azok számának alapján kapják meg a csapatok a megoldásokért a pontszámokat. A 6 próba során szerzett összes pontszám alapján alakul ki a végső sorrend és dől el, hogy melyik lesz az a 16 csapat, akik megmérkőzhetnek a sorversenyen.

A szavazásoknak és a közösség erejének tehát kiemelkedően fontos szerepe lesz a játék során!

A nagy értékű nyereményeket a sorversenyen elért helyezések alapján vihetik haza győztesek: az “aranyérmes” osztály 250 ezer forint, az “ezüstérmes” 150 ezer forint, a “bronzérmes” pedig 100 ezer forint értékű álomnyereménnyel térhet vissza az iskolapadba. A nyertes osztályok maguk dönthetik el, hogy kirándulásra, műszaki cikkre vagy sportfelszerelésre költik-e a díjat.

Az osztályokat nevező-segítő tanárokat is szeretnénk díjazni. A dobogós csapatok tanárai egyenként egy-egy két főre szóló wellnesshétvégét nyernek.

Címkék#7próba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!