Kisalföld logö

2017. 02. 26. vasárnap - Edina -1°C | 9°C Még több cikk.

Ötvenezer kopogtatócédula már összejött

Közel ötvenezer ajánlószelvényt gyűjtött össze a Fidesz-KDNP a három győri választókerületben.

Az országgyűlési képviselő-jelöltek szerda délelőtt fejenként ezerötszázat adtak le a városházán: tovább folytatják a gyűjtést.

„Három győri választókerületben közel ötvenezer ajánlószelvényt gyűjtöttünk össze: folytatjuk ezt a munkát. Szeretnénk továbbra is személyesen is eljutni a választókhoz, gondjaikat meghallgatni" – mondta Borkai Zsolt, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje a szerda délelőtti sajtótájékozatón. Szakács Imre a 2. számú választókerület jelöltje hozzátette: mindent összeadva hatodik megmérettetése ez, s tapasztalata szerint most szimpatizáltak velük a leginkább a gyűjtés során. „Biztatást, bizalmat kaptunk, s ez hatalmas felelősséggel jár" – mondta.

Kara Ákos az 1. számú választókerület jelöltje úgy fogalmazott: az ő választókerültében csúcsot döntöttek, már tizenötezer ajánlószelvény van a birtokukban. „A referendum ennek ellenére sem lefutott, minden velünk szimpatizáló segítségére szükségünk van" – folytatta. A jelöltek végül fejenként ezerötszáz szelvényt adtak le a városházán.

„Nem tartjuk korrektnek, hogy más pártok azt mondják: a Fidesz–KDNP mások elől „gyűjtötte el" az ajánlásokat. A futballban is az a lényeg, hogy minél több gólt lőjön egy csapat: ebben a politikai játszmában nekünk is ez a célunk" - állt a sajtótájékoztatón kiadott közleményükben.

Olvasóink írták

 • 9. Eva- 2010. március 03. 21:36
  „Magyarországban még soha nem volt másfél milliós létszámú párt
  most van
  aláírtak, adataikat átadták, adományt adtak---kvázi tagdíjat
  kell több?!”
 • 8. t-a-ibi 2010. március 03. 20:55
  „Meg van a gyűjtögetés, most jön az osztogatás!

  CsurkaPistabácsi neked mennyi is kell? - utána jöhetnek a többiek.

  A két álláshalmozó, valójában a hülyeséget kihasználó- meglovagoló egyén.
  Mennyi segítőt is alkalmaznak?
  Győr, nevetséges---négy alpolgármester, ezért kell, hogy a polgármester képviselősdit játszhasson?

  Itt is vagyok-ott is vagyok, -valójában sehol sem vagyok!”
 • 7. ValóSág 2010. március 03. 18:59
  „Idefigyelj stunde2!
  A Fidesznek nem stílusa, hogy más párt nevében szedi össze a kopogatócéduláját! A Fidesz a Fidesz nevében kérte, és kapta meg az ajánlószelvényeket. Bezzeg néhány más párt a Fidesz nevében kérte el, de nem engedte ráírni a Fidesz nevét. Elég sok embert megtévesztettek. Például Pannonhalma környékén! Meg Périek szedték a környékbeli falukban a Fidesz nevében! Azért arra kiváncsi lennék, konkrét nevek, amelyeket a Fidesz-irodában nem adtak le. Vajh hova kerültek? Azok az emberek a Fidesznek szánták a szelvényüket, véletlenül sem adták volna oda másnak. Csalárd módon, csalással, sunyi módon szedték el tőlük. Azt az ötvenezer ajánlószelvényt, amiról a Fidesz beszámolt, nem másnak szánták. Egyedül a Fidesznek. Majd azért figyeljetek, ebből a három körzetből legalább ötvenezren fognak a Fideszre szavazni!”
 • 6. stunde2 2010. március 03. 16:11
  „Szégyenletes, hogy azzal lehet ebben az országban büntetlenül dicsekedni, hogy a szükségesnél sokszorosan több ajánlószelvényt harácsolnak össze hihetetlen trükkök, és tudatos félrevezetések bevetésével, csupán csak azért, hogy a következő 4 évben a lehető legminimálisabb kontroll nélkül most újra szabadon mutyizhassanak. Ezzel a félrevezető, undorító, a legkapzsibb bankokat is megszégyenítő módszerrel a számukra szükséges időtartamra megakadályozzák, hogy az állampolgárok tudatáig egyáltalán az eljusson, hogy tulajdonképpen mit is tesznek, amikor önként, és dalolva teszik lehetővé a FIDESZ hegemóniáját, ami semmi másra nem lesz jó, mint a diktatúra újraélesztésére. És ezt nem alaptalanul mondják sem a gondolkodó emberek, sem a pártok. Ez a tény! Úgy tűnik, olyannyira fél a FIDESZ is, hogy friss erő is bejuthat a Parlamentbe, akik esetleg hitelesek lennének arra, hogy leleplezhessék, hogy tényleg semmitől nem riad vissza, hisz különben odalenne a régóta olyannyira vágyott, és dédelgetett egyeduralom.....
  Nem félnek a választópolgárok haragjától? Azt gondolják, hogy nem fog nekik leesni hamarosan, hogy milyen csúnyán kijátszották Őket? Teljesen félrevezették Őket, amikor elvették annak lehetőségét, hogy új pártok is bekerüljenek a Parlamentbe. Pedig bizonyos közvélemény-kutatások szerint a választók több, mint fele ezt szeretné.... Szerintem ezzel a cselekedettel nem kellene büszkélkedni!”
 • 5. szocdem 2010. március 03. 12:19
  „akinemfél!

  ezt kérded.
  "Még mindig fekete alapon fehér betukkel olvashato a szociáldemokrata párt programja mint egy gyászjelentés ?"

  Ahoz hogy másképp legyen, sok pénz kellene. Nincs. A párt ereje nem pénzben van ui, hanem a múltban, az igazságban, és a tagság elkötelezettségében. Ha bármit is akarnánk "fejlődni" bármilyen téren, momentán csak koldulhatnánk mint az LMP. Az méltóságon aluli egy 120 éves pártnak - inkább hittel, személyes meggyőződéssel pótoljuk az anyagiakat.
  Tudod hogy egyébként 750 ezer tagunk volt, és a "legvagyonosabb" párt voltunk, de semmit nem kaptunk vissza??? (mindent lenyúlt az MSZP)”
 • 4. akinemfél 2010. március 03. 12:07
  „szocdem !
  Még mindig fekete alapon fehér betukkel olvashato a szociáldemokrata párt programja mint egy gyászjelentés ? Szívesen olvastam a programot,de ettol a színosszeállítástol tíz perc után elmegy az ember életkedve. Ha nem akartok eredményt elérni,akkor csak morogjatok és ne változtassatok. Es nem lesz eredményetek. Miért jo ez így nektek ? Pedig az eszme remek és sikerre van ítélve Magyarországon,de nem így.”
 • 3. szocdem 2010. március 03. 11:58
  „Ja! És még valami.
  Még 1989-90 fordulóján valamikor, írtam egy publikus sajtóförmedvényt - Fideszesként - hogy micsoda undorító dolog az állás és tisztséghalomzása a bolsiknak.

  Ma - nem Fideszesként - azt kell mondjam, hogy átvették ezeknek a bolsiknak a helyét, és pont úgy csinálnak mindent ahogy azok tették, elvégre ez volt anno a valódi terv annak idején.. Hiába, a pénz a valódi úr, a többi csak film, és sajtószereplés manapság néhány pártban, néhány pártüdvöske részéről..”
 • 2. szocdem 2010. március 03. 11:51
  „"Nem tartjuk korrektnek, hogy más pártok azt mondják: a Fidesz-KDNP mások elől ,,gyűjtötte el" az ajánlásokat. A futballban is az a lényeg, hogy minél több gólt lőjön egy csapat: ebben a politikai játszmában nekünk is ez a célunk"

  Most ez a tag mihez nem ért? A focihoz vagy a politikához???? Azt hiszem a foci egyszerűbb volna elébb azt kellene megtanulni. De maradjunk is ennél a végtelenül egyszerű példánál..
  A fociban is sokkal több a nevező, mint a valódi játékos, - kb upla mint ahányan végül pályára lépnek- de egy észerű határon túl egy csapat se ad le nevezéseket ugyan arra a meccsre. ( mondjuk a BL döntőbe nem neveznek 150 játékost egy csapatba sem) Olybá tünne ugyan is, mintha ingyen belépőket akarna szerezni a rangadóra...(HA már a hasonlatoknál tartunk) A Fidesz a választásokat a kopogtatócédulák megszerzésével akarja homogenizálni. Ezt ismerjük. Hasonlít az egykori "kékcédulás" módszerre. Köszönjük szépen a leckét elvtársak!
  :)))”
 • 1. szocdem 2010. március 03. 11:45
  „Gratula!!

  De elég kínos lesz nem sokára az utcára menni a lelkes gyűjtögetőknek, akik most változást, jobb életet gértek a cédulák tulajdonosainak..
  :)))))))))))))))))))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jobbikos a politikus elleni akcióban?

Nemcsak a lőszerek beszerzésénél segédkezett, hanem Hiller István háza elleni támadásnál is jelen… Tovább olvasom