Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Nemzeti egység, szociális alapok

Győr - Kampánynyitó szórólaposztást szervezett a minap a Nemzeti Munkáspárt, illetve a vasútállomás előtt tartott sajtótájékoztatójukon bemutatták országgyűlési képviselőjelöltjüket.

A győri 2-es választókörzetben induló Reinheimer Dániel egyetemi hallgató elmondta: elsősorban a nemzeti érzelmű munkásságot, a középosztályt és a fiatalokat szeretné megszólítani, képviselni.

Azt, hogy vállalta a megmérettetést, esélyfelmérésnek szánta. Programjának középpontjában – többek között – a közbiztonság javítása, a büntetések szigorítása, az ön- és birtokvédelmi jogok kiterjesztése áll.

Pártja olyan rendszert szeretne, amely a nemzeti egységen, szociális alapokon működik, ahol a társadalomnak ˝egyetlen osztály nyomora miatt sem kell szégyenkeznie˝ – hangsúlyozta Reinheimer Dániel.

Olvasóink írták

71 hozzászólás
 • 71. meir 2010. február 27. 01:54
  „70-es!
  AZOK!!
  A Nemzeti Szocializmus-t nevezik ugyanis mas szoval ugy; "Nacizmus"!!!
  A 20-as evekben az olaszok altal kitalalt Fasizmushoz semmi koze!!
  Az ideologia egeszen mas alapokon nyugszik!!”
 • 70. jánosi 2010. február 26. 22:10
  „Nagyon bonyolultak vagytok ! Akkor most nácik ? ............”
 • 69. vitriol2 2010. február 26. 13:24
  „"ezt irta a nyiltan nyilas szennyhonlap a kuruc(kodo)info:
  "A magyarországi nemzetiszocialista szervezeteket tömörítő NS Front idén is megszervezi a Becsület napja néven híressé vált rendezvényét"
  de a lényeg továbbra is a cikkben szereplő NÁCI(onalista pártképzödményről:
  "A Nemzeti Munkáspárt egy 2009. január 28-án alapított, és 2009. április 25-én bejegyzett[1] ,,nemzeti és szocialista" magyarországi párt."
  "Lobogójuk - vörös alapon közepén fehér körben fekete körkereszt - nemcsak erősen hasonlít a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt egykori zászlójára, de a politikai életben általában szélsőjobboldali (főként ultrakonzervatív[8] és (neo)náci) mozgalmak használták és használják"
  Ideológia: nemzeti radikalizmus, nemzeti szocializmus
  Politikai elhelyezkedés: szélsőjobboldal”
 • 68. szocdem 2010. február 26. 09:25
  „Nemezis!

  Siralmas tudatlanság......

  A (magyar) szocdemeknek semmi köze az MSZP-hez, és az MSZP-nek sincs köze a szociáldemokráciához, sőt az elődjének se - mert az kommunista párt volt. A valódi szocdemeket 1956 november 4-én a mai MSZP elődje szovjet tankokkal üzte ki a kisgazda- szocdem- Nagy Imre kormányból, azokat a szocdemeket bebörtönözték, internálták, felakasztották, stb..

  Az európai szocdemek meg közben a saját - 2000 éves!!! multban gyökerező- gazdasági és politikai felfogásuk alapján koalíciós kormánypártokként GAZDASÁGOT és JOGRENDET hoztak léte a saját társadalmaiknak, aminek következményeként ma egy olyan nyugati országban se tudnak betörni a liberálisok, ahol szocdemek is vannak a hatalomban...... Na ezért nincs ott rabszolgaság mint itt, és ezért 10 euro az átlagórabér, mert ott ÉRTÉKE VAN AZ EMBERNEK nem úgy mint itt, ebben a rabszolgatáborban...
  Annak meg hogy itt butaság, szegénység, és kapzsiság honol a társadalomban, annak semmi köze nincs a pl. az általad "viszatartó erőnek" érzékeltetett Varsói Szerződésnek, mivel az elmúlt 60 évben itt nem voltak szocdemek hatalmon, viszont már 20 éve lehetnének!!!!!...ahogy a SU-nak se sok köze a dolgok mai állásához, mert amikor 54 évvel ezelőtt megdöntötte a koalíciós kormányt Kádár eftinek, nem engedte hogy a valódi szocdemek bármilyen társadalmi pozícióba kerüljenek, de 1989-ben már em tiltotta hogy szocdem párt is legyen a közéletben.. Az emberek eyszerüen nem értették, és nem értik mi a szociáldemokrácia és a 60 éve uralkodó (Fidesz- MSZP) bolsevizmus (mostmár a neoliberálisokkal kooperálóan működő kommunizmus) közti külömbség!
  Akár végkövetkeztetésképp is megállapíthatjuk, hogy a mai nihil csak a magyar lakosság igényeinek (vagy végletes igénytelenségének) köszönhető, és a végletes hiszékenységének, amivel elhitte, hogy az MSZMP utódja "szociáldemokrata".... (Igaz azt is elhiszik sokan hogy a mindenféle náci pártocskák demokraták, és van létjogosultságuk)
  Mindent összevetve: meglehetősen fületlen és farkatlan ami írtál.”
 • 67. t-a-ibi 2010. február 26. 08:11
  „65. hozzászólás meir

  A mai Nemetorszagban;az olyan eszmeket interneten nyiltan hirdetoket mint Te

  Nyugat Németországban a .... zsidók elérték, hogy a németek bűntudatban éljenek.
  A keletieket ugyan így megdolgozták, csak ők a komcsi nyomás miatt, ezzel szemben ellenreakciót váltottak ki.
  Azért van ott több ellenszenv a zsidó ...emberekre.
  El jön az az idő amikor a német nép, ráébred mennyire megalázták aljas sunyi .... módra!
  Idáig kivédték ezt azzal ..., hogy magas volt az életszínvonal, (autó, üdülés stb....) de egyszer megint el jön a kijózanodás és akkor a zsidóknak befellegzett. <moderálva>”
 • 66. Reich 2010. február 25. 22:12
  „meir: A Reich magyarul ( birodalom ) miért lenne zsidó név?Na de mindegy!
  Igen ez így van Németországban hit testvéreid teljes mértékben elérték azt , hogy Németnek lenni Németországban ne lehessen egyszerű vagyis elértétek azt , hogy legyenek multikulti istenítők , legyenek toleránsak és hogy teljes mértékben szolgáljanak ki titeket. Aki ellent mond ott azt rögtön börtönbe vetik. Legyen szó a legendátokról , a bűnöző külföldiek ellen vagy bármi más ellen az rögtön náci!
  Bent ültök a tv-ben ( lásd szuper drogos és kurvákhoz járó Michael Friedmann ) és ott oktatok ki mindenkit.
  Itt Magyarországon nem ez a helyzet és nagy károdra nem is lesz így soha!Lehet , hogy betilthatok pártokat , csoportokat stb de olyan mint ott soha nem lesz. Nektek az a legnagyobb problémátok , hogy a Magyarok a zsidókat mindig is lenézték. Lehet , hogy ügyes orvosak voltatok vagy ügyvédek de a Magyarok mindig is hozzá tették ismered dr Schwarzot? Tudod az a zsidó!
  Különben ha nem tudnád akkor Magyarországon volt először nyílt antiszemitzimus!
  Magyarországon is van múltja a Nemzeti szocializmusnak csak más formában jelenik meg.Név szerint a Hungarizmus!
  Meir nézzél magadba és mielőtt neki állsz más népeket baszogatni az előtt nézzél körbe a saját népet már ha lehet annak nevezni a háza tájékán!
  <moderálva>”
 • 65. meir 2010. február 25. 18:38
  „62-es!!Reich!!-(szep zsido nev!!!)-
  Gyermekem-(a 83 evemmel megengedem magamnak ezt a megszolitast!!)-
  A mai Nemetorszagban;az olyan eszmeket interneten nyiltan hirdetoket mint Te,rendkivul sulyos Bortonre itelik!! pedig ha valahol,hat ott aztan van multja,tortenelmi gyokere a Nationalsozialsmus-nak,lasd pl,; N.S.D.A.P.!!
  Mindezek ellenere Ott az TILOS!!!! De majd Te ill,; Ti...............!!!! Almodj csak!!!”
 • 64. vitriol2 2010. február 25. 17:46
  „REMÉLEM MIMOZALELKÜ moderátorok , hogy az emberiség alját képviselő, több millio embert vallásuk, nemzetiségük miatt elpusztito NÁCI(onalisták) és fasiszták "kiüzésére" utaló 64-es reagálásomat nem törlik!!!”
 • 63. vitriol2 2010. február 25. 17:42
  „de a lényeg:
  NÁCI(onalisták) és rokon elv-társaik: TAKARODJATOK”
 • 62. Reich 2010. február 25. 14:28
  „Szocdem:
  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,640493,00.html
  http://www.faz.net/s/Rub594835B672714A1DB1A121534F010EE1/Doc~E59FEC8C276BF498DB856A63EB9AE9822~ATpl~Ecommon~Scontent.html
  http://www.topnews.de/spd-rutscht-bei-umfrage-gewaltig-nach-unten-354476
  Minden tudó szocdem. Személyeskedés helyett inkább álljál neki utána nézni a dolgoknak!
  Tudom javasolni a Lenin fele kijelentést is!
  Amúgy Németországban 16 tartomány van. A 6 tartományra vagy büszke?Ne vicceljél már :-)!Ha így folytatják még onnan is kiesnek!
  Ha meg neked nem tetszik az , hogy létezik Magyarországon nemzeti érzelmű párt és olyan emberek akik rendet akarnak tenni az Országban akkor tudom javasolni az öngyilkosságot!”
 • 61. Nemezis 2010. február 25. 13:52
  „vitriol2!

  2010.02.25. 05:03

  ",nemzeti és szocialista" tehát nem = nemzeti szocialista!

  De úgyse fogod érteni! Ssak nyomod a demagóg tudatlan hülyeségeidet!

  "a nyiltan nyilas szennyhonlap a kuruc(kodo)info:"

  MUHAHAHA! Az idézett lap sohasem volt nyilas! Példa a ferdítő hazug demagógságra!”
 • 60. Nemezis 2010. február 25. 13:48
  „szocdem!

  2010.02.25. 11:38

  Megint ferdítesz!

  "Az Osztrákok is szocdem vezetővel vették könnyedén a "válságot", és a 15 euró amiről álmodozol azért annyi, mert az elmúlt 60 évben a szocdemek koalíciós kormányzásának"

  NEM! Nem annak köszönhető! Egyszerűen csak a marxista állítólagos munkás, valójában viszont a munkásságot a világon legjobban kizsákmányoló párt és az általa felépített vasfüggöny, VSZ stb. hiányának köszönhető! És a mi kis állítólagos szocdem pártunk, (MSZP) miből is lett, vezetői kikből is lettek? A volt marxista pártból, és annak véreskezű hazaáruló hóhér vezetőiből és azok fattyaiból! Az eredmény siralmas! Ha tetszik, neked ha nem!”
 • 59. szocdem 2010. február 25. 11:38
  „54. Reich 2010.02.24. 20:03
  szocdem:
  Ember a mostani felmérésen maximálisan 20% - bír az SPD Németországban!

  Ehez képest úgy hat tartományban koalícióban kormányoznak:)))))
  Az Osztrákok is szocdem vezetővel vették könnyedén a "válságot", és a 15 euró amiről álmodozol azért annyi, mert az elmúlt 60 évben a szocdemek koalíciós kormányzásának köszönhetően van ára arra felé az embernek, meg az emberéletnek - a pénz harmadlagos- nem úgy mint itt..:)))))))))))))))

  A szocdem a Munkásosztály ÁRULÓJA!Lenin is megmondta :-)!
  Honnan szedted ezt a baromságot?????
  Hol is mondta vagy írta???
  Mék egyetemen tanították ezt az ökörséget veled?? Moszkvában? (gondolom még nem ilyen katasztrofális nálunk a helyzet)”
 • 58. szocdem 2010. február 25. 10:10
  „moderálva személyeskedő”
 • 57. enc 2010. február 25. 09:44
  „Reich

  A Jobbik győri 2vk-ban induló ürge 2006 előtt is foglalkozott politikával, csak nem olyan szinten , mint most, hogy a közéletben szerepet vállalt volna!Csak sok embernek, így neki is, akkor telt be a pohár. Így a hétköznapi munkái és a családja mellett érezte úgy, hogy nem elég, ha csak foglalkoztatja a dolog, hanem teljes erőbedobással részt is vállal.És már most többet tett a nemzet megmaradása mellett, mint azok akik "hivatalosan foglalkoztak politikával"! És 2006 előtt is voltak kezdeményezései, csak nem szervezetben, hanem teljesen magánúton!
  Amúgy a többi hozzászólásoddal naggyából egyetérthetek!Kitartás!”
 • 56. vitriol2 2010. február 25. 05:03
  „"Nemezis". és ugy majd jön a "feljelentésed" után a "számonkérőszéketek".ű
  én nemcsak a HVG-töl idéztem, hanem idéztem a nyiltan nyilas szennyhonlapotokrol-tudod a Jobbik nem hivatalos honlapjárol is, vagyis: "ezt irta a nyiltan nyilas szennyhonlap a kuruc(kodo)info:
  "A magyarországi nemzetiszocialista szervezeteket tömörítő NS Front idén is megszervezi a Becsület napja néven híressé vált rendezvényét"
  de a lényeg továbbra is a cikkben szereplő NÁCI(onalista pártképzödményről:
  "A Nemzeti Munkáspárt egy 2009. január 28-án alapított, és 2009. április 25-én bejegyzett[1] ,,nemzeti és szocialista" magyarországi párt."
  "Lobogójuk - vörös alapon közepén fehér körben fekete körkereszt - nemcsak erősen hasonlít a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt egykori zászlójára, de a politikai életben általában szélsőjobboldali (főként ultrakonzervatív[8] és (neo)náci) mozgalmak használták és használják"
  Ideológia: nemzeti radikalizmus, nemzeti szocializmus
  Politikai elhelyezkedés: szélsőjobboldal”
 • 55. t-a-ibi 2010. február 24. 21:49
  „Hozzászólás nélkül! ezek a szélsőséges, hírportálok!

  Nem kér a Nobel-békedíjból az izraeli atomtitkok leleplezője
  2010. február 24. 19:25 Híradó.hu

  Mordeháj Vanunu nem akarja, hogy kapcsolatba hozzák Simon Peresz izraeli államfővel, aki korábban megkapta a kitüntetést

  Az izraeli atomtitkok leleplezője nem kér a béke-Nobel-díjból, ezért levélben kérte a norvég Nobel-bizottságot, hogy ne vegye figyelembe jelölését - közölte Geir Lundestad, a bizottság titkára.

  Mordeháj Vanunu egykori izraeli atomtechnikus azt írta a bizottságnak, hogy nem kér a kitüntetésből, amelyet korábban már megkapott Simon Peresz izraeli államfő.
  "Simon Pereszt az izraeli atombomba atyjának tekinti, és nem akarja, hogy bármilyen módon is kapcsolatba hozzák vele" - mondta Lundestad.
  Vanunu 1987-ben Alternatív Nobel-díjat kapott az izraeli fegyverkezési program leleplezéséért. Egy évvel korábban 18 évi börtönbüntetésre ítélték Izraelben a katonai atomprogrammal kapcsolatos információk kiszivárogtatásáért.
  Forrás: MTI
  Jimmy Carter volt amerikai elnök szerint Izrael emberiség elleni bűnös és 150 illegális atombombája van”
 • 54. Reich 2010. február 24. 20:03
  „szocdem:
  Ember a mostani felmérésen maximálisan 20% - bír az SPD Németországban!
  Persze , hogy oda mennek , dolgozni Németországba a Magyarok mert , ott legalább a munkás megkapja a 10 - 15 eurós óra bért!
  Ne hasonlítsad már össze a két ország gazdasági helyzetét!De egy biztos , hogy Németországban a Német sokkal jobb élet minőséghez van szokva.
  Csűrheted csavarhatod a dolgot a szocdemek lebőgtek ott a választásokon. Az , hogy Németországban is van olyan sügér mint te arról nem tehetek!
  Csak ismételgetni tudom magam! A szocdem a Munkásosztály ÁRULÓJA!Lenin is megmondta :-)!
  Nem értem miért nem fogod fel , hogy nem vagyunk szocdemek!”
 • 53. Nemezis 2010. február 24. 17:20
  „szocdem !

  2010.02.24. 11:38

  "szocdemek vagytok, az a gondolkodó emberek pártja." És az MSZP meg állítólag egy ilyen párt. De sok szép-jó lett belőle! MUHAHAHAHA!

  Egész Európát de Magyarországot különösképp tönkrevágták! Európából etnikai aknamezőt, egyszerre az oroszok és amerika csicskáját csinálták stb. A szociáldemokrácia mely mindig a kommunizmus jó barátja volt az egész világot tönkrevágta!

  Ja és még valami nem érdekel mennyi esze van egy szocdemnek! Mért? Mert a lelke az mocskos! Gonosz és rosszindulatú! Mindig haza és nemzetáruló!”
 • 52. Nemezis 2010. február 24. 17:15
  „vitriol2

  2010.02.23. 10:48

  "és ezt irja a HVG. a NÁCI(onalsita) NS.frontrol:"

  MUHAHAHAHA! Ezt te forrásnak nevezed? Mért nem inkább egyből az Atv-t idézgeted?”
71 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Politológusok: a bizonytalanokhoz szólt az MSZP

Az MSZP-ből kiábrándultak és bizonytalanok táborához szólt Mesterházy Attila szombati beszédében -… Tovább olvasom