Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Gőbl Gábor a Jobbik polgármesterjelöltje

Gőbl Gábor lesz a Jobbik polgármesterjelölje Sopronban az őszi önkormányzati választáson. A párt minden körzetben indít képviselőjelölteket is.

- Az előzetes hírekkel szemben a Jobbik minden egyes körzetben indít képviselő jelöltet, a polgármesteri posztért pedig Gőbl Gábor indul - jelentette szerdai sajtótájékoztatóján Magyar Zoltán, a párt megyei szervezetének elnöke, aki országgyűlési képviselő is egyben.

Gőbl Gábor hozzátette, bíznak abban, hogy az egyik egyéni körzetet megnyerhetik, s emellett két képviselőjük lesz majd a leendő közgyűlésben. A programjukat tíz pontban állították össze. A párt ellenzéki szerepre készül, minden egyes, a város számára hátrányos döntéseket és ügyeket a nyilvánosság elé tárnak majd.

A Jobbik képviselőjelöltjei: Gőbl Gábor sportmenedzser, zenész; Pelyhe Tamás borász; Horváth Balázs agrármérnök, erdész technikus; Tóth Zoltán betonkeverő üzemvezető; Kollár József építész technikus; Osvald András fodrász; Szita Ákos borász, vállalkozó; dr. Bolyki László gyógyszerész; Horváth László erdőmérnök, vállalkozó; Ladányi Sándor mozdonyvezető; Baranyai László mesterszakács; Gőbl György nemzeti jogvédő, vállalkozó, tanár.

Olvasóink írták

48 hozzászólás
 • 48. máris 2010. augusztus 27. 17:46
  „SC! NE KÖTÖZKÖDJ VELEM, MÉRT ZAVARNAK A NAGY BETŰIM ?? INKÁBB ZAVAR, HOGY NEM MÉLTÁNYOLOM GŐBL.T! EGYÉNI JOGOM ! HA A TE HAVEROD, SZAVAZZ RÁ, DE ÉN SZERINTEM, IGENIS SZÁMÍT A HAJ, MÉG EGYIK P.....MESTER SEM VOLT HOSSZÚ HAJÚ !! HOGYAN LEHET TISZTELNI ??? MENJEN ZENÉLNI, FOCIZZON, DE NE SZENVEDJEN " FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGBEN , FŐLEG NE A VÁROS KÁRÁRA !!!! MÉG KÖVÉR IS LEVÁGTA A HAJÁT, MERT RÁJÖTT, HOGY , NEM ODA ILLŐ !! ETTŐL FÜGGETLEN, RÖVID HAJJAL SEM SZAVAZNÉK RÁ!! DE TE HAJRÁ !!!”
 • 47. SC 2010. augusztus 26. 20:29
  „És kedves máris! Miért írsz nagy betűvel? Tudod mit jelent az a neten?
  Ja,biztos rossz a látásod...
  De akkor hogy olvasod el a kisbetűs hozzászólásokat?
  Ja,hogy nagyítóval...
  Akkor ugyanaz nagyító alatt tudnál kis betűvel írni.:-) Ugye?”
 • 46. SC 2010. augusztus 26. 20:26
  „44. hozzászólás máris
  Hajmeresztő:-) a hozzászólásod.
  Ugye nem gondolod,hogy a hosszú haj akadály lehet?
  Az ész a fontos,nem a haj! :-)”
 • 45. jobbidők 2010. augusztus 26. 15:48
  „Walter Dezső polgármester és Göbl Gábor az egyik alpolgármester!
  Ez a jövő!”
 • 44. máris 2010. augusztus 25. 16:13
  „KOMOLYAN ÚGY GONDOLJÁTOK, HOGY EGY HOSSZÚ HAJÚ P...MESTERT KOMOLYAN LEHET VENNI ? HAVEROK, FOCI, ZENE, MIND KÉPVISELVE LENNE SOPRONBAN !”
 • 43. hozsuzs 2010. augusztus 23. 20:55
  „Gábor jó menedzser, ugyanannyi helye van a jelöltek között, mint másnak! Bár a magam részéről egy független jelöltnek örülnék...igazán függetlennek!”
 • 42. SC 2010. augusztus 23. 10:02
  „38. hozzászólás régimotoros59
  Fantáziálgatsz,hőbörögsz itt,én tényekre hívtam fel a figyelmet!Olvass vissza,aranyapám!
  Régi motoros vagy,a régi rendszer motorosa! Őskövület...”
 • 41. SzImike 2010. augusztus 23. 08:34
  „Hát van itt sok igazság. A meglévő focicsapato(ka)t kellene úgy felfejleszteni, hogy az fel tudjon jutni a másod, vagy akár az első osztályba, de ez sok pénz. Valóban sokat költött a város a csapat megmentésére, de szinte reménytelen volt a helyzet.
  Nem ide tartozik a következő. Sopronban egy víziközmű társaság alakult még évekkel ez előtt és megterveztette, engedélyeztette a vízhálózat kiépítését. A kiépítést saját 100%-os költségén csináltatta volna meg ez a társaság. Az előző városvezetés bólintott rá, a jelenlegi viszont nem. A városnak nem került volna pénzébe. Aztán készítettek egy olyan előnytelen megállapodás tervezetet, amit nem lehetett aláírni. Ez a másik véglet. Nem minden rossz, amit a városvezetés csinál, de vannak előnytelen dolgok is. Aztán, hogy milyen mértékben, az más kérdés.”
 • 40. téboy83 2010. augusztus 23. 06:14
  „helyébe a megyéből is el mentem volna mert hogy a focicsapat hiányzik nagyon következő mi lesz amit elad várost???!!!”
 • 39. régimotoros59 2010. augusztus 22. 22:40
  „Ja, és a focicsapat eltartása is horribilis KÖZPÉNZBE került. A megmentésére meg emlékezetem szerint egy csomó pénzt költött a város, miután a Vízer Máriusz nevű nemzetközi szél... mágussal jól bevitte néhány helyi szél... sportbarát az önkormányzatot a sűrűbe. Nagyszerű Gáborunknak netán nem volt a bajok és a gyanús dolgok kialakulásában, létrejöttében semmi szerepe? Na, ez a megmentési kísérlet meg másoknak nem tetszett. Láttam a hőbörgő csőcseléket a tévében, ahogy a városházán meg az Abdai háza előtt arénáztak. Hát, nem a civilizáció szó jutott eszembe róluk. Azt hiszem, a többségnek se a "príma" csapat, se a helyi ultraintelligens és finom modorú béközép, se a randalírozó "vendég" szurkolók (élükön a fradistákkal) nem hiányoznak. A helyi meg a vendég hülye suttyók kísérgetése a rendőrökkel is pénzbe kerül egyébként. Közpénzbe. Ha már a "normális programokat" emlegetted...
  Jöhetnek a mindenféle SC-akárhány hozzászólások...”
 • 38. régimotoros59 2010. augusztus 22. 22:12
  „Re: 36. hozzászólás Áfonya 2010.08.22. 19:23

  Higgadt és értő hozzászólásodat elemezve: jól értem, hogy G.G. jöttével autópálya lenne "erre" és közvilágítás? Hipphopp és jetzt? Mer akkor irány az Ikva jege!
  Ja, és milyen utat nem csinálnak és hol és kik itt? Ja, és ki adja el az út és közvilágítás nélküli telket és kinek, és aki megveszi, annak kötelező azt megvenni? Miért nem vesz ott és olyant, ahol van közvilágítás? Netán csak nem azért veszi meg közművesítés (közvilágítás) nélkül, mert úgy olcsóbb? Jaaaaaaaaaaaa? És akkor ki a hunyó? Netán arra spekulál, hogy majd jól elkezdi verni a nyálát, és az önkori majd ijedtében megcsinálja? Aztán lehet sunyin röhögni azokon a balekokon, akik a saját pénzükön csináltatták meg, ha már egyszer mindenáron ott akartak vagy bírtak építkezni, ahol tavaly még szántóföld volt. Álljunk már meg. Nehogy már ezután fölhúz valaki négy falat és azon kezd hujjogni, hogy milyen szemétség, hogy más pénzéből nem csinálnak neki tetőt. Amikor mi nekiálltunk a félprérin építkezni, akkor tudtuk, hogy ha majd lehúzzuk a klotyót, akkor nem a polgármester vagy a másik utcában lakó fog mindig ideszaladgálni, hogy kiskannában elvigye a sz....-unkat. Az is KÖZPÉNZ ám, amit valaki másokkal akar megfizettetni a saját hasznára, amitől például az ingatlanjának az értéke az út, a közvilágítás és hasonlók miatt a megemelkedik. Kérdezném: ha az ilyen muksó eladja a házát, akkor a közpénzből keletkezett többlet eladási árból befizet valamit az önkormányzatnak? Na persze... Úgyhogy hátrább az agarakkal.”
 • 37. Áfonya 2010. augusztus 22. 19:25
  „Anno,a kedves városvezetés <moderálva> a focicsapatra is,pedig megmenthették volna:-(,de nem akarták.”
 • 36. Áfonya 2010. augusztus 22. 19:23
  „hunnia miről beszélsz te?Gábor érti a dolgát,s rendet tenne ebben a <moderálva> városban!Nézd meg míg más fejlődik minket leszarnak,se autópálya nincs erre,se normális programok(kihalt a város),még utat se,sőt közvilágítást se csinálnak,hanem csináld,fizesd magad mozgalom van,ha nem akarod,hogy a kamasz gyerekedet valaki megtámadja a sötétben,máshol,úgy adják el a telket,hogy ez már mind adott!Akkor talán kicsit újítani kéne!Nem gondoljátok?”
 • 35. Csetneky 2010. augusztus 22. 16:52
  „32. Józsi barát!

  Iskolázottságot tekintve messze az Mszp szavazóbázisa veri a mezőnyt. Persze alulról. Ha nem hiszed, a legközelebbi pártgyűlésen nézd meg közelről az értelemtől sugárzó arokat. :) Amikor a tv-ben mutatják őket, nem igazán tudom, sírjak-é vagy nevessek!

  30. kockaksajt

  Melyikre? A jóerkölcsűre, aki "független"? Ne röhögtess, légyszi!”
 • 34. SC 2010. augusztus 22. 13:15
  „Nos,vettem a fáradságot és utána néztem!
  Öngólt rúgtál!!!!
  Olvass utána egy kicsit.
  http://jobbik.hu/node/11382”
 • 33. SC 2010. augusztus 22. 12:41
  „32. hozzászólás gjozsi88
  Én még halkabban kérdezem,lehet látni,te látod az iskolai végzettségükről az okiratokat?
  Kérlek linkeld be!”
 • 32. gjozsi88 2010. augusztus 22. 09:12
  „Csak halkan hívom fel a figyelmet arra a cseppet sem elhanyagolható tényre, hogy a parlamentben a jobbik frakciója a LEGALACSONYABB iskolai végzettséggel rendelkező gyülekezet!
  Ezt tükrözi a szavazóbázisuk is...?”
 • 31. laccka 2010. augusztus 21. 23:09
  „28. hozzászólás atika61

  Először is, helló.

  2x. Szánalom. Én nem vagyok egyik párt katonája, sem híve. DE!
  Én a véleményem mellé tettem érveket is!
  És TE????

  jobbik... szánalom...

  (kár, hogy itt nincs HTML formázás :) a jobbikot akkor tudnám kisebb betűkkel is írni P) )”
 • 30. kockasajt 2010. augusztus 21. 22:11
  „Szavazzunk független jelöltre!”
 • 29. hunnia 2010. augusztus 21. 16:52
  „hmmmm a rabló csaló sikkasztó göbl???szégyen hogy a jobbik még nem tagadta ki sopron szégyene vagy g.g bujj el jó messzire”
48 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szövetség Sopronért sem indul, a Fideszt támogatják

Tizenhat év után a 2010 őszi helyhatósági választásokon nem indul a Szövetség Sopronért Egyesület. Tovább olvasom