Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Újabb gyöngyszem - így parkolunk mi a győri Árkádnál

Tudósítónk a győri Árkád emeletén fotózta le a Fordot. Gazdája négy autónyi helyet foglalt el a bevásárlóköpont parkolójában.


"Nem csak mi botránkoztunk meg, legalább kétszer bemondatták hangosbemondón, hogy hagyja el a parkolási helyét, azonban ez mégsem tűnt neki sürgősnek.


Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító


A kilincsén egyébként valaki hagyott üzenetet is, "ez nem parkolás, hanem szégyen", ami valljuk be igaz...Távozásunkkor pont jöttek ki, párom kérdőre is vonta őket, amire a válaszuk csak az volt, hogy "mibajod, hiszen már megyünk" - írja levelében olvasónk.Olvasóink írták

60 hozzászólás
 • 60. elihu 2011. január 12. 12:24
  „Itt egyszerűen arról van szó, hogy valaki akkora nagy bunkó hogy minden a pofájához fér és valaki meg tiszteletben tartja a másik embert.
  TomDenem! Ha én ezt szóvá tenném neked és el kezdenél pattogni, akkor valószínű hogy a 4 helyet elfoglaló autódat álló helyzetében átalakítanám 1 helyet elfoglalóra, téged meg akkorára hogy újból elférj egy babakocsiba. Mert neked az való, ha nem tudsz/akarsz tisztességesen parkolni!”
 • 59. Peugeot206cc 2011. január 12. 07:15
  „Nem hiszem hogy kezdö vezetö volt ekkora autoval,meg szerintem nem attol felt hogy megkarcolj a mellette levö kocsi az ö 100 eves roncsät.Ha meg megis igy lenne akkor minek vesz magänak valaki ekkora nagy kocsit ,ha nem tud vele egy parkolohelyre beparkolni.Az ilyen maradjon a trabinäl vagy a 126 -os polski Fiatnäl!!”
 • 58. máris 2011. január 11. 10:33
  „Általában a kezdők parkolnak így ! Attól félnek, hogy túl közel mennek a mellettük lévő autóhoz, és nem tudnak kiszállni ! Vagy az ő autójukhoz állnak úgy, hogy megkarcolják ! Nem hangosbemondó kell, hanem büntetés! Hívni a " Rend őreit " ---- feltéve, ha ráérnek !! Könnyű pénzbevételi forrás!!!!!”
 • 57. Peugeot206cc 2011. január 11. 08:16
  „Ha fizetö parkolo lett volna,biztos hogy nem foglalt volna el 4 helyet!!:-))”
 • 56. Borzolo 2011. január 10. 09:05
  „1; kikérem magamnak a többes szám első személyt! T. firkásztudósító menjen együtt vezetési tanfolyamra ezzel a gyökérrrel, ha szintén így parkol!
  54: <moderálva> egyszer jól kiszedem és eldobálom a szelepeidet ENNYI (kétennyel...)”
 • 55. durva 2011. január 09. 20:08
  „rendszámot mutatni!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 54. TomDenem 2011. január 09. 19:12
  „Mit kell itt ilyen zsellér beszólásokkal nyektetni azt, aki kicsivel arréb parkol mint ahogy a vonal engedi? Én is szoktam igy parkolni és várom azt aki elém áll ilyen esetbe hogy rosszat tettem. VAn amit valaki megengedhet magának van aki meg nem. Enyi.”
 • 53. Árpi79 2011. január 09. 15:44
  „Érdekes, hogy többen azzal jönnek, hogy baja lehet az autónak a parkolóban. A forgalomban nem? Aki nem tud vezetni, nem kell nagy autót venni és nincs gond.....”
 • 52. Hancock-83 2011. január 09. 15:23
  „Látom vegyes a felhozatal.
  kisem te nem is írtál, te valószínűleg okosabb is vagy.

  Tény, hogy Magyarországon a parkolóhelyek méretének csökkentésével akarják megoldani a hiányt, és így még talán plusz 1 hely jut bizonyos távolságokban.
  Ha valaki nagyobb méretű kocsival jár, azoknak néha kihívás a parkolás...
  A 4 hely teljesen túlzás ezt megértem.
  De mint az előttem szóló is írta, hogy szó nélkül továbbállt mikor meghúzta a kocsit, ezekből még egyszer nem kérek.
  Cassius, lehet büntetni pénzel a parkolást, de inkább meg kéne tanítani az embereket parkolni.”
 • 51. Cassius 2011. január 09. 14:12
  „Szánalmas ,azt hallottam külföldön megbüntetik azt aki távolabb hagyja a kocsiját a járdától ,vagy több hely elfoglalásával parkol itt is ez kéne.Hihetetlen barmok tudunk lenni.Én elvitetném az ilyen gyökér kocsiját és mondjuk 10 000Ft büntetést fizettenék vele.Utána meggondolná ,hogy ne parkoljon ilyen felelőtlenül...”
 • 50. kisember1 2011. január 09. 13:43
  „44. Hancock-83 2011.01.09. 08:38

  Ugyanez arra is igaz, aki 4 helyen akar parkolni. Nekem 3 gyermekem van, akiknek folyton mondom, hogy óvatosan szálljanak ki, de lássuk be, gyerekek, így mi is 2 helyre parkolunk, hogy a többiek autóját megóvjuk, de nem a bejárat közelébe, hanem oda, ahol sok hely van, mert távol van és a lusták onnan nem gyalogolnak.

  Ennek ellenére tanítgatom a gyerekeket, hogy kicsit nyissa ki és préselje ki magát, mérje fel a távolságot, de addig sem a többiek rovására gyakorolunk.

  Szerintem, ha valakinek 4 hely kell, menjen hátrébb, ott szokott annyi lenni, és nem zavar sebónkit a módszer....”
 • 49. zakarias3 2011. január 09. 13:35
  „Tisztelt szerkesztőség!Ez is egy fontos cikk,de én szívesebben olvastam volna azt a cikket,ami a női nyugdíjról szól!Jó lett volna olvasni a kommenteket,hogy kormányunk hogyan verte át a nőket,a negyven év munkaviszony utáni nyugdíj lehetőséggel.Gondolom lett volna egy-két hozzászólás.De megjelent a média törvény.”
 • 48. Hunicum 2011. január 09. 13:19
  „Mi az, hogy "így parkolunk MI?"
  Én nem! Kedves újságíró, Ön lehet így szokta megoldani, de a többség nem!
  Magára vállalta, rendben! De más nevében ne beszéljen vagy tanuljon meg fogalmazni!”
 • 47. umberto 2011. január 09. 12:31
  „Ez mind szép és jó de ugye azt senki nem hiszi el, hogy ez a Ford azért parkolt így, mert féltette a "fényezés"-ét? Hiszen ennek a kocsinak minden eleme más színárnyalatú, legalább egyszer már rommá törték biztosan.”
 • 46. Driver 2011. január 09. 10:42
  „Egy hete a szemem láttára volt egy eset. Kék Opel astra kitolat, néz hátra, aláteker. közben az elejével fehér Suzuki hátsó kerekénél fennakad . Meglepődik hogy miért nem megy, nagyobb gáz. Ekkor észreveszi mi a problem. Előremegy ráigazít- Még egyszer súrolva, de most már sikerül kijárni. Az ember zavartan vigyorog, meg sem nézi a kocsiját, ha ha festékcsere, és távozik. Tehát az ilyenen korlátolt képességű úrvezetők miatt megértem a széllesen parkolókat, de ha elkezdi mindenki ezt csinálni akkor meg hely nem lesz! MI a tanulság? Szerintem valamivel széllesebre kellene jelölni a helyeket és vagy meg kéne tanulni parkolni.”
 • 45. kisem 2011. január 09. 09:56
  „ad. #44.)
  Okosabb lett volna egy szót se leírni!”
 • 44. Hancock-83 2011. január 09. 08:38
  „Jelen esetben, ha a parkolást nézem, tényleg sok 4 helyet elfoglalni.
  Viszont ha a másik szemszöget nézzük, teljesen igaza van neki is.
  Velem is megesett a plázával szemben a parkolóban, éjszaka egy újonnan érkező soför, meghúzta a bal elejét az autónak. Nem 10 milliós autóm van, de négy éves, és metál fényes. Ez két éve történt kb.
  Javítással, és festéssel 2-300000 ft lett a javítás.
  Kihívtam a drága rend őreit, mire kijött, és megkérdezte van-e rá három tanúm, hogy az ott parkoló kocsi volt-e az. Nincs, hisz éjszaka alszom, nem azt figyelem ki húzza meg az autóm, de ott a festéke, a horpadása, mindkét autón (még el sem ment a tróger, mikor meghúzta a kocsit).
  Mi lett belőle, persze, hogy semmi, még papírmunka sem, mert ezzel nem bajlódnak.
  De az árkádnál is álltam úgy, hogy mellettem egy kis kocsival este 8 órási zárás után indult a hölgy, és a mellette álló golfba belerongyolt, kiszállt megnézte, és elhajtott.
  Előbb meg kéne tanulni vezetni, és parkolni, nem kilóra adni a jogosítványt, és akkor én is egy parkolóhelyet fogok elfoglalni.
  Addig ugyanezen az elven fogok parkolni, hisz a parkoló mindenki-é, és ha valakinek nem megy olyan jól a parkolás, akkor parkoljon hátrébb, ahol senkit sem zavar, és nem töri össze mindenki kocsiját!!!”
 • 43. megmondó 2011. január 08. 22:18
  „4 In 1

  Gratulálok, ilyen még nem volt... :)”
 • 42. Szitu 2011. január 08. 21:35
  „Kedves Blise.

  Kétlem hogy meg tudna győzni...Nem várja el senki hogy profin kell tolatni hátrafelé,vannak ezzel így néhányan,viszont az összes többi csak lustaság,nemtörődömség dolga.Ha az az indok hogy hideg a kocsi,akkor be kell kapcsolni a fűtést...Én speciel van hogy 5 perccel indulás előtt indítom,nem vagyok lusta kimenni...Ja,és nem lopják el,nehogy indok legyen,a pótkulccsal bezárom...Ennyi. Azok táborát gyarapítja ön,akik miatt az életben nem fog változni semmi.
  Ha az én kocsimnak nekinyitogatja a sok gyökér az ajtót,akkor megállok ott,ahol a gyökerek úgysem szeretnek parkolni/ávolabb/. Ja,csak nekem nem derrogál akár egy laza séta sem,nem feltétlenül kell nekem a mozgólépcsőre parkolni. mert bár nem tudom,de szinte érzem,hogy nem a földszinten dolgozik..Egyszer próbálja ki milyen a földszinten bemenni,elsétálni a lépcsőig,és felmenni dolgozni az emeletre.”
 • 41. ortadon 2011. január 08. 21:20
  „monnyon le!”
60 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri Panoramio-fotósok kiállítása a színházban

Január közepéig látható a Google Panoramio 16 győri és győri kötődésű felhasználója összefogásával… Tovább olvasom