Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Újabb és újabb szeméthalmok a Nép utca végén - Galéria

Olvasónk Győrben a Nép utca végén készítette fotóit, közel a szemétlerakóhoz, ismét szemétkupacok csúfítják a környezetet.

"A fiammal sokat kerékpározunk és igy tettünk az elmúlt napokban is. Keressük a csendes biztonságos utakat ahol kisebb a forgalom. A Régi Bécsi útra keveredtünk. Nagyon örültem a táblának, miszerint helyi természetvédelmi terület.

Annak már kevésbé amit utánna láttunk. Tulajdonképpen a Néputcai szemétlerakótol pár száz méterre található a Bécsi úti nádas, de hiába: a nádas felőli oldalon számtalan helyen szeméthalmok vannak leborítva mit sem törődve a természettel a ritka madarakkal a fákkal.

Kár ezért a területért" - írta olvasónk

Újabb szeméthalmok a Nép utca végén Győrben

Olvasóink írták

 • 17. a1b2 2011. április 27. 08:48
  „14. szebbjövőharcosa hidd el, hogy nem az ott lakók dobják oda!!!!! Senki nem sz@rik oda ahonnét eszik!
  Ady- városban és a Marcalon kik laknak?????”
 • 16. balazs1981 2011. április 25. 20:32
  „üdv Talán nem kéthetente egyszer kéne elvinni a szemetes kukát melyik barom találta ki hogy a komposztos kukát kell hetente vinni nem kéne elgondolkodni ezen a Győr- szolnak? talán nem lenne ennyi szemét kidobálva két hétig hogy lenne elég egy kuka ? sehogy”
 • 15. Joco124 2011. április 25. 19:14
  „Az a nagy helyzet hogy,az ember nem tiszteli a természetet,és előbb utóbb nagy árat fog fizetni érte.”
 • 14. szebbjövőharcosa 2011. április 25. 16:26
  „VAJON KIK LAKNAK OTT???”
 • 13. Apeterfia 2011. április 25. 14:11
  „Régen is voltak parasztok persze, csak most az a baj, hogy a legnagyobb parasztok pont a szeméttelepen dolgoznak... Tele vannak a konténerek, átirányítanak másik telepre, ott pedig egyszerűen nem veszik át a szemetet. Én a kertből hordattam ki levágott ágakat, feldobtuk a pampafüvet is, ám az olyan veszélyes hulladéknak bizonyult hogy azt egyszerűen nem tudták átvenni, azt szó szerint ki kellett válogatni, és haza kellett vinni A SZEMÉTTELEPRŐL!!!!
  Lehet nyüsszögni hogy parasztok az emberek, de amikor ugyanazért kétszer kell fizetnem, kétszer kell időt szakítanom, akkor nem vagyok meglepve azon ha más, aki szintén így járt, egyszerűen körbeszemeteli a telepet. Hiszen nekem is ez fordult meg a fejemben, az hogy ilyen marha vagyok, és visszavitettem még egyszer ez az én hibám, nem ez a normális, hanem az hogy ha ilyen hülye ez a rendszer, és jobb a bokrok alól gyűjtögetni a szemetet, mint átvenni, akkor öntse el ezt a települést a szemét, és gyűjtögessék, a bokrok alól meg a nádasból...
  gratulálok! (mert érdemes elgondolkodni hogy a szeméttelep mellett miért is rakja le valaki a szemetet, ha már odáig elvitte???)”
 • 12. toto72 2011. április 25. 11:22
  „Régen is voltak parasztok akik nem tartották be a szabályokat, felesleges a szemétszállítás díjának változására fogni.”
 • 11. Primax 2011. április 25. 10:42
  „Ez várható volt a szemétszállítás díjának drasztikus emelése miatt.
  Sőt : egyre gyakoribb lesz, hogy így - is - próbálnak "spórolni" az emberek.
  Sajnos.”
 • 10. quaestor 2011. április 25. 09:36
  „Teljesen mindegy, hogy Nép utca, vagy Bécsi út, akkor sem kell(ene) ilyen mocskot megtűrni a Győrszol-nak!
  Micsoda büdös bunkó paraszt az olyan, aki így válik meg a mocskától, pusztán a spórolás okán. Az illetékesek meg intézkedjenek, akár megelőzés céljából, mondjuk egy konténer kihelyezésével. Ezt kéne kiizzadni az önkorminak, nem az audik bérleti díját!”
 • 9. OldSpice 2011. április 25. 09:04
  „#6
  a Radnóti szobornál 10 éve is volt szemét, meg most is van. hétről hétre újratermelődik. és nem értem miért a #7-es hozzászóló, hogy a lakosságnak nem megfelelő a hozzáállása. A lakosságnak igenis jó a hozzáállása csak van pár büdös paraszt akik nem bírják betartani a játékszabályokat. Azokat kéne elintézni és megoldódott a probléma.”
 • 8. Jethro_Tull 2011. április 25. 08:53
  „Erre azt mondta a TISZTELT és HOZZÁÉRTŐ szakember hogy minek ha valaki eldobja a szemetet ők ugyis megtalálják és megbüntetik. (HÁT LÁSSUK)

  Ideje lenne nyilvánosságra hozni egy telefonszámot, ahol bejelentést lehet tenni ha valaki illegálisan szemetet rak le, ráadásul nem szemérmesen ugyanis nyílt titok, hogy kukája sincs. Nem vagyok híve a bejelentgetésnek de valamit már muszáj lépni, mert szép szóval úgy látszik nem megy.
  1. rebe1 2011.04.24. 21:11
  A mondatot Tőled loptam, utólagos engedélyeddel :-)”
 • 7. Vanderer 2011. április 25. 08:29
  „Ez a szemétszállítási rendszer(árszabás)egyértelműen magában hordozta az illegális szemét növekedését.Így megspórolható az ürítési díj.Már olyat is láttam aki a révfalui családi házából kettesével vitte a szemeteszsákjait a szelektív sziget tárolóiba.Persze nem szelektíven hanem spórolósan.Következő lépésben elképzelhető,hogy a lakosság nem megfelelő hozzáállása miatt megszüntetik a szelektív szigeteket is?Akkor még több lesz a dekoráció a természetben.A szakembereik ezt nlem látták előre?Akkor nem szakemberek.”
 • 6. Skip 2011. április 25. 00:55
  „#5
  NEM VOLT!”
 • 5. OldSpice 2011. április 24. 22:55
  „#1
  ezt úgy mondod mintha a győrszol előtt nem lett volna legalább ugyanennyi illegális szemétlerakás. akkor is sok volt a bunkó és most is.”
 • 4. bubu87 2011. április 24. 22:15
  „Biztos ez is én voltam a 2 műszak mellett....nem ????”
 • 3. solyomszem 2011. április 24. 21:36
  „ne keverjük a szezont a fazonnal,ezek a fotók a bécsi úton készültek nem a nép utcában. felhivnám a TUDÓSITÓ figyelmét a hiteles tájékoztatásra ,egyébként a bécsi útról leágazó tarkarét út elején is ugyanez a helyzet, és az ikrényi úton az autópálya felüljáró jobb oldalán, és még számtalan helyen.”
 • 2. fityesz 2011. április 24. 21:27
  „A színesfém gyűjtők nem tudnak olvasni,ezért a szemetelni tilos tábla sem mond számukra semmit.Különben is ,a Pintér Sanyi bácsi virágzó kiskerteket fog erre látni még az idén a segílekből.”
 • 1. rebe1 2011. április 24. 21:11
  „Senki ne csodálkozon ezen ,erről csak a győrszol illetékesei tehetnek.
  Kb 2 hónapja irtam egy levelet hogy már már elviselhetetlen az élet ezen a részen a szemét miatt ,(ha lehetne töltenék fel képeket a szelektív szigetről milyen állapotban vannak.) szóval irtam egy levelet a győrszolnak hogy a szelektiv mellé ami nép utca végén van ,miért nem lehet kitenni egy hulladéktárolot megelőzendő azilyen és ehhez hasonló fényképhelyzeteket.
  Erre azt mondta a TISZTELT és HOZZÁÉRTŐ szakember hogy minek ha valaki eldobja a szemetet ők ugyis megtalálják és megbüntetik. (HÁT LÁSSUK)
  én mint környékbeli felajánlottam fizetem a kuka havidiját mert nem szeretnék szemétdomb közelében élni.mire azt mondták ezt nem lehet.

  Kérdésem az lenne miért nem lehet már tenni végre valamit ,miért nem lehet végre rendetteni ezen a részen
  Jaaaa persze mert nem lekik itt senki az önkormányzatból.
  Egy kicsit el kéne gondolkodni azon is hogy a szemétszállitás dijját igy is ugyis a győrszol fizeti
  Egy konténer kihelyezése nagyban javitaná a környék képét,nem beszélve a higiéniáról.....
  Hajrá köjál,ántsz ilyenkor hol vannak......”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első és harmadik hely az országos versenyen

A Gábor László Építőipari Szakképző Iskola kárpitos végzős tanulói országos első és harmadik… Tovább olvasom